Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Vozač iz BiH zaustavljen na hrvatskoj granici: U pasošu nije imao mjesta za pečat pa dodao još jedan prazan list?!

Preporučeno

Zbog neposjedovanja valjane isprave za prelazak državne granice vozaču iz BiH je odbijen ulazak u Republiku Hrvatsku sukladno odredbama Zakona o strancima.

Na graničnom prijelazu Slavonski Šamac prije dva dana kontroliran je teretni automobil (bosansko-hercegovačkih nacionalnih registracijskih oznaka) i 28-godišnji vozač, koji je policijskim službenicima na uvid dao putnu ispravu za koju su policajci posumnjali u vjerodostojnost.

Upravo se čita:  Dragičević kod Hadžifejzovića otkrio ime: On je ubio mog sina!

Daljnjim radom i kriminalističkim istraživanjem potvrđena je sumnja u krivotvorenje, te je utvrđeno da je osumnjičeni u putnu ispravu dodao jednu stranicu za otiskivanje graničnog štambilja/pečata.

Policijski službenici protiv 28-godišnjaka podnijeli su kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave, te mu je zbog neposjedovanja valjane isprave za prelazak državne granice, odbijen ulazak u Republiku Hrvatsku sukladno odredbama Zakona o strancima.

Izdvajamo

Izdvajamo

Komplikacije nakon poroda: 29-godišnja porodilja preminula u vozilu hitne pomoći tokom transporta iz Gračanice u UKC Tuzla

Policijska stanica Lukavac, jučer oko 21.15 sati, obaviještena iz Službe hitne medicinske pomoći (SHMP) Doma zdravlja Lukavac, da je...

Još vijesti za vas