Srijeda, 29 svibnja, 2024

Vučićevi emisari “pobjegli” od Komšića i Bećirovića: Jedan od njih provocirao sa tri prsta Ivicu Puljića. Pogledajte njegovu reakciju

Preporučeno

Puljić je pokušao i uzeti izjavu od Jeremića, ali je srbijanski političar to odbio.

Ivica Puljić, dugogodišnji bh. novinar i dopisnik Al Jazeere iz Washingtona, na društvenoj mreži X objavio je snimak iz New Yorka, na kojima se vidi srbijanski političar Vuk Jeremić.

Jeremić je, inače, Vučićev emisar koji je u New York stigao kako bi predao pismo predsjedavajućem Opće skupštine u kojem piše da se ne treba podržati Rezolucija o genocidu u Srebrenici.

Upravo se čita:  Puljić: Opet Željka Cvijanović poslala nešto u UN, s potpisom Stevandića

O tome je Puljić pisao prije nekoliko dana, a sada je zabilježio snimak Jeremića i njegove “ekipe” koja odlazi iz hotela, i to malo prije nego što će u istom hotelu odsjesti članovi Predsjedništva BiH Denis Bećirović i Željko Komšić.

Puljić je pokušao i uzeti izjavu od Jeremića, ali je srbijanski političar to odbio.

U jednom od snimaka vidi se kako Jeremićeva delegacija odlazi, a jedan od njih Puljića je provocirao i pokazivao mu tri prsta.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Radnici BHRT-a održali protest upozorenja, moguć i generalni štrajk

Radnici BHRT-a održali su danas protest upozorenja kojim su željeli ukazati na katastrofalnu finansijsku situaciju u kojoj se nalaze. Predstavnici...

Još vijesti za vas