Srijeda, 22 svibnja, 2024

Vukanović nazvao Mijatovića saradnikom BIA-e i pozvao ga na TV duel, ubrzo stigao odgovor

Preporučeno

Ubrzo je stigao odgovor Mijatovića na društvenim mrežama.

Nebojša Vukanović je gostujući na N1 optužio ministra ministra razvoja, poduzetništva i obrta FBiH Vojina Mijatovića (SDP) da je pod kontrolom obavještajnih službi, konkretno srbijanske BIA-e.

Kazao je kako je on patriota i da su ga zvali “bakirovac” i poturica, a da mu je nakon toga, na ispruženu ruku Mijatović prijetio i rekao da će mu se osvetiti.

Upravo se čita:  Cvijanović: Konaković urušava odnose s prijateljskim zemljama, MVP nije njegova “ćaćevina”

– Mijatović je agent državne sigurnosti i ona ga kontroliše i svaka čast BIA-a na tome da kontroliše drugog čovjeka Federacije BiH. To je činjenica, nek me tuži i neka napravi duel na tv ako smije. Kandidovao se za člana Predsjedništva da bi pljuvao prema meni, pa onda rekao kako nema šanse da Dodik dobije četvrtog delegata i kažu Vukan je izdajnik – kazao je Vukanović.

Upravo se čita:  Ramo Isak: Vozio sam vozila i od 500.000 KM, vozio jahtu. Moj život niko neće mijenjati... Moraju shvatiti da sam ja original

Ubrzo je stigao odgovor Mijatovića na društvenim mrežama.

– Nebojši Vukanoviću ide još jedna tužba za klevetu i uvredu časti, takvi kao on razumiju samo taj jezik. A dijalog neka nastavi voditi sa svojom braćom i sestrama iz Dodikove opozicije, mada vidim da oči povadiše jedni drugima, dojučerašnji “saborci” – napisao je Mijatović na svom Twitter nalogu.

Izdvajamo

Izdvajamo

Otkriveno šta je Mujaga napisao u porukama nakon tragedije

Mujaga Čičkušić koji je prije nekoliko dana ubio suprugu i dvoje djece u tuzlanskom naselju Stupine, a zatim se...

Još vijesti za vas