Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Vukanović nazvao Mijatovića saradnikom BIA-e i pozvao ga na TV duel, ubrzo stigao odgovor

Nemojte propustiti

Ubrzo je stigao odgovor Mijatovića na društvenim mrežama.

Nebojša Vukanović je gostujući na N1 optužio ministra ministra razvoja, poduzetništva i obrta FBiH Vojina Mijatovića (SDP) da je pod kontrolom obavještajnih službi, konkretno srbijanske BIA-e.

Kazao je kako je on patriota i da su ga zvali “bakirovac” i poturica, a da mu je nakon toga, na ispruženu ruku Mijatović prijetio i rekao da će mu se osvetiti.

Upravo se čita:  Stevandić: Treba pričekati novi raspored snaga u svijetu, moramo biti pametni

– Mijatović je agent državne sigurnosti i ona ga kontroliše i svaka čast BIA-a na tome da kontroliše drugog čovjeka Federacije BiH. To je činjenica, nek me tuži i neka napravi duel na tv ako smije. Kandidovao se za člana Predsjedništva da bi pljuvao prema meni, pa onda rekao kako nema šanse da Dodik dobije četvrtog delegata i kažu Vukan je izdajnik – kazao je Vukanović.

Upravo se čita:  Profesorica Nevenka Tromp nakon presude Stanišiću i Simatoviću: Ništa od revizije tužbe protiv Srbije, Bakir je izvarao narod

Ubrzo je stigao odgovor Mijatovića na društvenim mrežama.

– Nebojši Vukanoviću ide još jedna tužba za klevetu i uvredu časti, takvi kao on razumiju samo taj jezik. A dijalog neka nastavi voditi sa svojom braćom i sestrama iz Dodikove opozicije, mada vidim da oči povadiše jedni drugima, dojučerašnji “saborci” – napisao je Mijatović na svom Twitter nalogu.

Pročitajte još

Izdvajamo

Vlasnica frizerskog salona u očaju, nudi platu skoro 2.400 KM: “Ne mogu naći radnicu, radim 12 sati dnevno”

Dok ne dođu bolji dani, vlasnica će nastaviti raditi i 12 sati dnevno S nestašicom radnika u Hrvatskoj sve se...

Možda vas zanima i ovo