Utorak, 18 lipnja, 2024

Vukanović se oženio pod zastavama susjedne Srbije: Oglasio se nakon svadbe

Preporučeno

- Sve je proteklo kako treba, sa dobrom mjerom i ukusom, a najveći dio dobre organizacije pao je svakako na suprugu jer mi muškarci najčešće ne obraćamo previše pažnje na detalje i dekoracije - napisao je

Poslanik u NSRS i lider pokreta “Za pravdu i red” Nebojša Vukanović oženio se jučer u Sabornom hramu u Trebinju. Nakon svadbe oglasio se porukom na svom blogu.

“Došao je i taj dan, vrijeme da stanem „na ludi kamen“, i veliko hvala svim gostima i svatovima, porodici, rodbini i prijateljima, kao i stotinama dobrih ljudi koji su mi pisali i čestitali, a kojima ću odgovoriti tokom dana. Sve je proteklo kako treba, sa dobrom mjerom i ukusom, a najveći dio dobre organizacije pao je svakako na suprugu jer mi muškarci najčešće ne obraćamo previše pažnje na detalje i dekoracije.

Upravo se čita:  Od 17. juna kreće svakodnevna autobuska linija Sarajevo-Neum

Prvo veliko hvala Zorani, što je odlučila da me prati, ima strpljenja i razumjevanja, jer treba se uklopiti u dinamičan ritam te istrpiti moj temperament i tempo. Hvala rodbini i dragim prijateljima koji su prevalili veliki put da dođu na vjenčanje, od Beograda i Novog Sada, Zrenjanina, Budve, Dubrovnika, Banata, krajnjeg sjevera Evrope do daleke Dohe i Katara odakle je doletio stari, iskreni i dobar prijatelj, a sada i kum Dražan Erić, kao i starim kumovima Šušićima, Šošama, Salatićima.

Hvala kolegama poslanicima iz opozicionih skupštinskih klupa i stranaka, saborcima sa Liste za pravdu i red, koji su došli iz svih krajeva Srpske, kao i Đorđu Đorđiću, kolegi iz Narodne skupštine Srbije. Velika zahvalnost što su našli vremena starim prijateljima iz gimnazije, kolegama iz studentskih dana kao iz medija, sa kojima sam godinama radio i sarađivao, koji su ispratili vjenčanje uz razumjevanja što privatni život i porodicu držim daleko od očiju javnosti.

Upravo se čita:  Brojni gosti na bajramskom čestitanju kod reisul-uleme Husein-ef. Kavazovića: Najmlađi dobili bajram-banku

Bez dobre svirke ne bi bila onako sjajna atmosfera, i posebno moram da se zahvalim sjajnim muzičarima i pjevačima, Dragani iz Banjaluke, harmonikašu Aleksi Valentiću, neumornom Butketu, Marku Butuliji, te Muharemu Hadroviću, njegovom sjajnom bendu i muzičarima. Muharem ima i stas i glas kao Čola, sve je ostavio bez daha svojim nastupom i pjevanjem, i veliko mu hvala što je našao vremena i vozio do Trebinja.

Upravo se čita:  Na tržištu BiH se nalaze makaroni iz Rumunije koji su opasni po zdravlje

Radni dan počeo je jutros u 7, sutra je početak redovne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske, i polako nastavljamo po starom. Juče je bio prvi dan, od kako sam prije 12 godina pokrenuo blog, da nisam napisao i objavio neki tekst ali sad nema stajanja, do konačne pobjede”, poručio je Nebojša Vukanović.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Nove američke sankcije: Na crnoj listi sedam kompanija povezanih s porodicom Dodik

Američko ministarstvo finansija (OFAC) objavilo je nove sankcije osobama i firmama iz Bosne i Hercegovine. Kako je saopćeno iz Ministarstva...

Još vijesti za vas