Utorak, 27 veljače, 2024

Vulić odgovorila Kajganiću: Vidimo se na sudu, žao mi je što mu nije poznata srpska istorija

Autor:Agencije

Preporučeno

- Šta očekuje, da ćutim na njegovu poslušnost Michaelu Murphyju?! Vidimo se na sudu! Moj pravni zastupnik Siniša Mikić spreman je za još jednu pobjedu, poručila je Vulić Kajganiću.

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da se ne brine zbog prijetnji i ucjena, jer da je plašljiva i da nema hrabrosti bila bi poslušnik i potencijalni izdajnik poput Milanka Kajganića.

– Јa govorim snagom argumenata i činjenica, a poznato je da istina boli. Žao mi je što Milanku Kajganiću nisu poznate srpska istorija, književnost, a ponajmanje narodne izreke, tako da ne čudi što ga moj stav boli, rekla je Vulić za Srnu komentarišući najavu Kajganića da će je tužiti zbog njenih izjava.

Upravo se čita:  BH novinari pozvali Tužiteljstvo KS da hitno obustavi sve istražne radnje protiv novinara Hayat TV ali i portala SB i Istrage

Vulić je podsjetila da je glavnog tužioca Tužilaštva BiH Milanka Kajganića pitala po kom zakonu je podigao optužnicu protiv legitimno izabranog predsjednika Republike Srpske, a on nije odgovorio.

– Šta očekuje, da ćutim na njegovu poslušnost Michaelu Murphyju?! Vidimo se na sudu! Moj pravni zastupnik Siniša Mikić spreman je za još jednu pobjedu, poručila je Vulić Kajganiću.

Zanima li vas ovo?

Izdvajamo

Izdvajamo

Keramičari naplaćivali od 10 do 12 KM po kvadratu, sada mnogo skuplje

U Bijeljini u posljednje dvije godine nisu zabilježeni smanjena potražnja, niti pad cijena stanova. Naprotiv, rast cijena nekretnina pratila...

Još vijesti za vas