Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Vulić reagovala na izjavu Isaka: Ramo baci kašike i hodžine zapise, prihvati se posla i ne brukaj sina

Ona je rekla da Republika Srpska ima svoje rukovodstvo, institucije i svoje birače koji redovno izlaze na izbore i biraju predstavnike RS.

Preporučeno

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić poručila je Rami Isaku da “jednom nauči da njegova pozicija ministra unutrašnjih poslova FBiH podrazumijeva i da počne da radi i da se bavi svojim entitetom, a za početak mu preporučujem da obiđe mudžahedinska naselja koja su preplavila Federaciju”.

– Ima Ramo posla u tom, kako ga nazivaju, ‘većem entitetu‘ i kada je riječ o raznim oblicima kriminala, a uz tu časnu i zahtjevnu poziciju ministra unutrašnjih poslova nikako ne ide da glumi baba Vangu i proročicu, naglasila je Vulić.

Upravo se čita:  Cvijanović: Tražit ću na Predsjedništvu informaciju o Helezovim navodima, a u narednom periodu i o radikalnim islamskim pojavama

Ona je rekla da Republika Srpska ima svoje rukovodstvo, institucije i svoje birače koji redovno izlaze na izbore i biraju predstavnike RS.

– Ramo baci kašike i hodžine zapise, već se prihvati posla na koji te je i tvoj sin izabrao i ne brukaj se više, a ni sina. Prestani se baviti Republikom Srpskom i našim predsjednikom. Znamo da vam je Milorad Dodik bolna tačka, i biće još godinama, jer će i tada biti na političkoj sceni i na najvišim funkcijama jer ga narod u Srpskoj voli i jer mu vjeruje, na veliku žalost sarajevske kotline, ali vam tu ne možemo pomoći, istakla je ona.

Upravo se čita:  Vulić najavila inicijativu za smjenu Heleza i poručila "Trojki" da su se mnogo prevarili i zaigrali

Reagujući na izjavu Isaka da će za sedam godina Dodik imati 71 godinu i da će ih možda, kako je rekao, dočekati u zatvoru, Vulić je rekla da bi prije Isak trebao da razmisli gd‌je će on biti za sedam godina, jer je vrlo upitna njegova budućnost s obzirom na sve što je pošteno stekao.

– Ne znam uopšte ko je Ramo da broji godine i krvna zrnca predsjedniku Republike Srpske. Podsjetiću ga samo da Donald Tramp ima 77 godina i biće ponovo predsjednik SAD, Vladimir Putin ima 71 godinu i predsjednik je Ruske Federacije, a Milorad Dodik kad bude imao 71 godinu biće sigurno predsjednik slobodne, nezavisne, samostalne Republike Srpske, naglasila je Vulićeva.

Upravo se čita:  Premijerka HNK: Ne želim da ičije dijete, pa tako ni moja tri sina, ikada bude primorano napustiti BiH

Ona je istakla da je “Ramina unitarna BiH nemoguća, sadašnja BiH prolazna, dejtonska BiH moguća, a jedino je Republika Srpska vječna – sve drugo je relativno”.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Poslodavci apeluju da se ne povećava cijena električne energije privrednim društvima u FBiH

Odluka Vlade FBiH kojom se u skladu sa novim Zakonom o električnoj energiji, proglašava stanje ugrožene sigurnosti snabdijevanja električnom...

Možda vas zanima i ovo