Srijeda, 17 srpnja, 2024

Zabio se u automobil državljanke Bosne i Hercegovine, povrijeđena njena petomjesečna beba

Preporučeno

U vozilu državljanke BiH je bilo troje djece, njeno sedmogodišnje dijete, njena petomjesečna beba i 10-godišnje dijete njene sestre, koja je takođe bila s njima u kolima.

Najmanje devet osoba povrijeđeno, među kojima i beba kada je vozač (28) iz austrijskog Reid im Innkreis udario direktno u automobil državljanke BiH (27), koja je u automobilu vozila troje djece, među kojima i svoju petomjesečnu bebu, javljaju austrijski mediji.

Inače, u udesu su učestvovala tri vozila jer je 28-godišnji vozač izgubio kontrolu nad vozilo, zatim zakačio jedno vozilo, a zatim frontalno se sudario sa 27-godišnjom državljankom BiH.

Upravo se čita:  Zenicu potresla tragedija: "U rijeku upale tri djevojčice, samo jednu nisu uspjeli spasiti"

O ozbiljnosti udesa govori da je na teren izašlo šest spasilačkih ekipa, dva helikoptera te dodatne ekipe hitne pomoći. Na teren su izašle i tri vatrogasne ekipe.

Inače, u vozilu državljanke BiH je bilo troje djece, njeno sedmogodišnje dijete, njena petomjesečna beba i 10-godišnje dijete njene sestre, koja je takođe bila s njima u kolima.

U drugom automobilu bio je 28-godišnji vozač sa suprugom i dvoje djece (2 i 6).

Upravo se čita:  Novorođenče “nestalo” nakon porođaja u Foči: Majka tvrdi da ga je bacila u Drinu!

Kako je saopštila policija, najteže je povrijeđena petomjesečna beba i dvogodišnje dijete. Ostali povrijeđeni su hitno transportovani u bolnice u Brunau i Salzburgu.

Iz policije kažu da uzrok udesa još nije utvrđen, ali je vrlo vjerovatno mokar kolovaz zbog kiše koja neperestano pada.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Probijen tunel Golubinja – najduži tunel na Koridoru Vc

Na dionici Poprikuše - Nemila na Koridoru Vc, u srijedu, 17.07.2024. je svečano završen proboj lijeve cijevi tunela Golubinja,...

Još vijesti za vas