Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Zemlja progutala mladića (22) u Hrvatskoj: Nakon ovce, ljudska žrtva

Nemojte propustiti

Nakon nedavnog slučaja sa pojavom misteriozne rupe u koju je upala ovca sada, u drugom kraju Hrvatske, sličan slučaj, ali sa mnogo tragičnijim posljedicama. Naime, identificiran je muškarac koji je upao u rupu na livadi kod mjesta Selnice u Međimurskoj županiji. Radi se o 22-godišnjem mladiću čije je tijelo pronađeno u rupi širokoj jedan metar i dubokoj desetmetara, koja se otvorila stotinjak metara dalje od kuća.

Upravo se čita:  Važno upozorenje nadležnih: Velika mogućnost poplava u narednih tri dana, naročito u ovim dijelovima Bosne i Hercegovine
Foto: Cropix
Foto: Cropix

Kako prenosi eMedjimurje.hr, mještani pričaju kako su u okolici nekad bili i rudnici ugljena, a a područje Selnica poznato je i po nalazištima prirodnog plina, pa je moguće da se na tom mjestu nekad nalazila bušotina.

Načelnik Selnice Anđelko Kovačić kaže da su se na području općine istraživala nalazišta nafte, čak do prije nekoliko godina, no ne postoji katastar svih bušotina i rupa. “Ovo je bila relativno plitka rupa od deset metara. Naišli smo mi i na jednu duboku 30 metara”, kazao je Kovačić koji će zatražiti hitni sastanak kako bi se iscrtale karte svih bušotina i bunara.

Upravo se čita:  Zovko za BHRT: Zbog Dodika trpi BiH, cijela zemlja se doživljava kroz figuru jednog čovjeka

(Doznajemo)

Pročitajte još

Izdvajamo

Povratnik Asim Grozdanić sam obnovio kuću i živi od svog rada: Nisam nikad dobio nikakav poticaj

Njegovoj supruzi nedostaje nekoliko godina staža kako bi se penzionisala. Asim Grozdanić (65) među prvim je povratnicima u bihaćko naselje...

Možda vas zanima i ovo