Petak, 1 prosinca, 2023

Žena ga ostavila zbog društvenih mreža: Almedin je ostao sam sa dvoje djece, brine i o mališanima rahmetli brata

Sa Almedinom je ostalo dvoje djece, a prije nekoliko godina, ostao je bez brata, i Almedin brine i o njegovo dvoje djece. Tužna sudbina braće Hubljar kada je u pitanju bračni život, ali svijetla na drugim poljima.

Preporučeno

Almedin Hubljar iz Bugojna je vrijedan i pošten otac dvoje djece koji je sa svoje 33 godine napravio velike stvari. Ima kuću iz snova, auto, posao, ali nažalost, žena je otišla zbog njega, a uzrok su, kako kaže Almedin, društvene mreže, Fejsbuk i Instagram.

Sa Almedinom je ostalo dvoje djece, a prije nekoliko godina, ostao je bez brata, i Almedin brine i o njegovo dvoje djece. Tužna sudbina braće Hubljar kada je u pitanju bračni život, ali svijetla na drugim poljima.

Upravo se čita:  Poznata imena: Evo ko je uhapšen u policijskoj akciji "Tips" zbog kladioničarskih prevara

Na pitanje da li je teško sam odgajati djecu, kaže “jeste”:

– Dok su mali, ne slušaju, ali tu su mama i babo, koji pomažu. Najbolje bi bilo da su kod majke, da se vrati ona, al’ šejtan je neki zavlad’o.

Ugljem se, kaže, bavio pokojni brat, pa je on nastavio.

Upravo se čita:  Čengić najavio jednokratnu pomoć građanima do 1500 KM: Ovo su detalji

O pokojnom bratu kaže da ga je žena varala, a on to nije više mogao da trpi i oduzeo je sebi život.

– Pravila mu je svašta, smicalice, govorio je da to nije žena, nego zmija – kaže sa suzama u očima Almedin, piše Srednja Bosna Danas.

Za njim je ostalo dvoje djece, kćerka i sin. Kako kaže Almedin, kćerka je godinu dana plakala za ocem, nije mogla da zaspi noću toliko joj je bilo teško. Dolazila im je majka, sa policijom pred kuću, ali kako kaže Almedin, neće ni da čuju za nju.

Upravo se čita:  Pročitajte kakvo vrijeme nas očekuje do kraja radne sedmice u BiH

Ispovijest Almedina pogledajte u videu u ispod ovog teksta.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Potpisan ugovor: Ovo su nove aviolinije iz Tuzle, objavljene su i cijene karata

Današnjim potpisivanjem sporazuma aerodrom Tuzla i grčka aviokompanija Lumiwings zvanično započinju svoju saradnju. Svečanom činu potpisivanja sporazuma i uspostavi...

Možda vas zanima i ovo