Utorak, 25 lipnja, 2024

Žena iz BiH uhvaćena na pasoškoj kontroli u Njemačkoj: Za Bosankom bio raspisan nalog za hapšenje

Preporučeno

Nakon što je na mjestu događaja platila kaznu, granična policija ju je pustila da nastavi putovanje u Gornji Palatinat, jednu od administrativnih oblasti Bavarske.

Granična policija na aerodromu Memingen preksinoć je imala pune ruke posla, a od zaustavljenih putnika, otkrili su čak tri žene sa Balkana za kojima su bili raspisani nalozi za hapšenje.

Među njih tri bila je i državljanka Bosne i Hercegovine koja je doputovala iz BiH i uredno došla na pasošku kontrolu. Međutim, tada je policija otkrila da za njom u Njemačkoj postoji raspisan nalog za hapšenje, za koji ona nije ni znala.

Upravo se čita:  Beba na 38 stepeni ostala zarobljena u Tesli zbog prazne baterije

Kako prenose mediji, nalog za hapšenje je raspisalo javno tužilaštvo u Regensburgu. Nakon što je na mjestu događaja platila kaznu, granična policija ju je pustila da nastavi putovanje u Gornji Palatinat, jednu od administrativnih oblasti Bavarske.

Pored nje, sinoć su zaustavljene i državljanka Srbije i Rumunije, za kojima su također bili raspisani nalozi za hapšenje, prenose Nezavisne.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Nakon što je Dodik najavio ekskluzivni snimak Konakovića, stigao odgovor ministra: Mislim da neće, ali bilo bi dobro da objavi

Nakon što je predsjednik RS Milorad Dodik otkrio da je dobio, kako je kazao, "ekskluzivni snimak" nastupa ministra vanjskih...

Još vijesti za vas