Srijeda, 19 lipnja, 2024

Žena tvrdi da je uz pomoć ovog jela smršavila 45 kilograma

Autor:N1

Preporučeno

U videu je spomenula kako je ovaj recept često radila na dijeti jer ima nizak udio ugljikohidrata, što joj je pomoglo da lakše izgubi kilograme.

Kada želimo smršavjeti, može biti izazov promijeniti način na koji jedemo ili pronaći recepte koji nam se sviđaju. Jedna žena tvrdi da je uz pomoć jednog jela smršavjela 45 kilograma.

Mama Mayra Wendolyne velika je ljubiteljica hrane koja svoje jednostavne i ukusne recepte dijeli na društvenim mrežama, a zdrava prehrana također može biti ukusna.

U nedavnoj objavi na Instagramu pripremila je jelo koje je nazvala ‘low-carb egg roll’, za koje tvrdi da joj je pomoglo da izgubi 45 kilograma. Porcija koju je pripremila obično je dovoljna za otprilike dvije osobe i bogata je proteinima, prenosi zadovoljna.nova.rs.

Mayra je prvo u tavu stavila ulje od avokada. Zatim je dodala mljevenu puretinu koju je pirjala dok nije poprimila zlanosmeđu boju. Dodala je začine po svom izboru, a to su bili luk u prahu, čili, bijeli luk u prahu, so i biber. Puretinu možemo zamijeniti mljevenom govedinom, svinjetinom ili piletinom. Nakon toga je mesu dodala mješavinu povrća za “coleslaw” salatu i pustila da se kuha oko dvije minute.

Sve je prelila sezamovim uljem, sriracha umakom (koji možete zamijeniti soja umakom), medom i kokosovim aminokiselinama. Na kraju je dodala mladi luk i sezam.

U videu je spomenula kako je ovaj recept često radila na dijeti jer ima nizak udio ugljikohidrata, što joj je pomoglo da lakše izgubi kilograme.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Na hadžiluku u Meki umrlo više od 550 ljudi

Najmanje 550 muslimanskih hodočasnika preminulo je tokom hadžiluka u Meki zbog toplotnog udara, a hiljade drugih su potražili pomoć...

Još vijesti za vas