Utorak, 30 travnja, 2024

Šok za Portugalce: Svjetsko prvenstvo je gotovo za Ronalda?!

Preporučeno

ronalno

Zvijezda Real Madrida napustila je trening portugalske reprezentacije u srijedu čak sat vremena prije završetka, što bi moglo značiti da je vjerovatno za njega završeno Svjetsko prvenstvo.

Stanje Cristiana Ronalda opet je briga za Portugalce nakon što je zvijezda Real Madrida bila prisiljena napustiti trening u srijedu sat vremena prije njegova završetka.

Osvajač Zlatne lopte 2013. stalna je briga portugalskog izbornika Paula Benta zbog problema s koljenom koje vuče još od završnice klupske sezone s Real Madridom.

Iako je bilo najava da će propustiti otvaranje protiv Njemačke, on je ipak zaigrao te je uspio izdržati svih 90 minuta u porazu 4:0.
Najbolji portugalski strijelac svih vremena očito nije bio spreman za napore te utakmice, a prema informacijama koje stižu iz Brazila gotovo je sigurno da neće biti spreman za utakmicu protiv SAD-a, prenosi Goal.com/ba.

S obzirom na veće probleme s koljenom koji su se počeli javljati još za vrijeme klupske sezone zbog čega je propustio neke ključne utakmice Reala, ali ne i finale Lige prvaka, nije upitan samo nastup protiv SAD-a nego i svi nastupi na Svjetskom prvenstvu.

Naime, Ronaldo je od početka priprema većinu treninga odradio odvojeno i zato bi za njega bilo bolje da ne forsira nego do kraja zalijeći ozljedu te spreman dočeka pripreme Real Madrida.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Od sutra se očekuje povećana frekvencija saobraćaja i gužve na granicama

Jutros se u većem dijelu Bosne i Hercegovine saobraća uz povoljne vremenske uslove i slabiju frekvenciju saobraćaja. Sutra, posljednjeg dana...

Još vijesti za vas