Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Opsadno stanje u Zagrebu, odjeknulo nekoliko eksplozija: Jedna osoba povrijeđena!

Preporučeno

Više eksplozija zatreslo je iza ponoći zapadni dio Zagreba. Jedna je osoba ozlijeđena, potvrdili su Indexu iz zagrebačke policije.

Zagreb, 11.01.2013 - Policija vrsi ocevid zbog cetri eksplozije koje su nocas  opet odjeknule u Podsusedu

“Svi smo na terenu, istražujemo što se dogodilo, više informacija imat ćemo kasnije”, kazali su kratko iz policije potvrđujući da je jedna osoba prevezena u bolnicu. Iz gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, oko 3 sata stigla je informacija kako je ozlijeđeni muškarac izvan životne opasnosti!

Trenutno je na mjestu eksplozije dosta haotično stanje. Na mjestu događaja se u ovim trenucima ne može dobiti puno informacija od policije, oni uglavnom preusmjeravaju promet. Građani koji ovdje žive kažu da su osjetili detonacije, ali ih nisu povezivali s nekakvih eksplozijama po gradu. Sve su hitne službe na terenu, među kojima su vatrogasci, policija i ekipa za uviđaj koja je reflektorima osvijetlila mjesto događaja.

Upravo se čita:  Od početka maja lakše do penzije u FBiH, četiri važna dokumenta više nisu potrebna

zagreb_2

Eksplozije su se dogodile blizu križanja Aleje Bologne i Gospodske ulice, kod autobuske stanice. Aleja Bologne je opet zatvorena za promet, i to od Škorpikove do BVrapčanske aleje. U Podsusedu ispred tunela prema Zaprešiću stoji policija s dugim cijevima, zaustavlja i pretražuje sva vozila.

“Noćas oko 00:05 prema dojavi centra 112 na Aleji Bologne preko puta Gospodske ulice došlo je do snažne ekspolozije na autobusnoj stanici. Usljed eksplozije jedna je osoba ozlijeđena, prevezana na hitnu pomoć i trenutno je van životne opasnosti. Sve su hitne službe na terenu a krenuo je uviđaj. Informacije o više detonacija koje su se pojavile u nekim medijima nisu službene.”, priopćili su u tri sata ujutro iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.

Upravo se čita:  Da li postoji način da potrošači u BiH izbjegnu poskupljenje struje

Više čitatelja javilo se Indexu kazavši kako se čulo nekoliko eksplozija, najmanje tri, a prva je bila najjača, čula se od Samobora do Novog Zagreba i centra Grada. Nakon što je policija stigla na mjesto događaja, odjednom se čulo: “Nazaaaad!”, tada se čula i druga eksplozija, napisao nam je čitatelj.

Navodno su kod pruge u Gajnicama pronađene još dvije eksplozivne naprave! Index je dobio neslužbenu potvrdu te informacije, iz krugova bliskih istrazi gdje je rečeno kako se navjerovatnije radi o amaterskim napravama. Sve će se vještačiti kako bi se utvrdilo o čemu se radi. Iz policije nisu mogli govoriti o detaljima uviđaja. U 11 sati policija će dati izjavu za medije.

Upravo se čita:  Popustima privlačila klijente: Fatalna Sneža lažnu diplomu ovjerila kod notara, pa dobila licencu, tri godine radila estetske zahvate dok nije uhvaćena

zagreb_3

Prije samo dva dana na nepoznatu eksplozivnu napravu u Podsusedu, naselju do Gajnica na čijem su se rubu dogodile noćašnje eksplozije, naletio je teretni voz.

(Index.hr)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Komšije ponovo šopinguju kod nas

Da su se komšije vratile da šopinguju u BiH, potvrđuje podatak da je za prva tri mjeseca ove godine...

Još vijesti za vas