Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Donna Ares vozilom Hitne pomoći prebačena u Sarajevo

Preporučeno

543ced3b-0f2c-4fb9-809e-2474b0765237-dona-ares-bolnica-718x446

Bh. kantautorica Donna Ares, koja se posljednjih dana nalazila u Kantonalnoj bolnici “Irfan Ljubijankić” u Bihaću putem društvene mreže Facebook danas je obavijestila svoje fanove da je vozilom Hitne pomoći prevezena u Sarajevo gdje će nastaviti s liječenjem.

Naime, saznanje da je u teškom zdravstvenom stanju nije pokolebalo našu popularnu pjevačicu da nastavi još snažnija svoj oporavak.
Podsjetimo, Donna Ares nedavno je fanovima napisala “kako je preživjela rat, pa će tako i rak”.

Upravo se čita:  Paparaco! Haris nakon razvoda promijenio imidž: Više ne nosi šešir! Pjevač kao mladić

Podršku u ozdravljenju pružile su joj brojne kolege, prijatelji i fanovi.

Ranije je u izjavi za “Dnevni avaz” suprug pjevačice Džavid Ljubovci najavio da Donna planira daljnje liječenje nastaviti u Sarajevu.

”Donna se psihički osjeća mnogo bolje nego fizički. U svakom slučaju, sve dobro podnosi, jer ima veliku pažnju doktora, porodice, prijatelja, kao i fanova koji joj svakodnevno pružaju podršku, konstantno je zovu i pišu joj na Facebook. Ona sve zaista dobro podnosi, ali sada mora ojačati organizam, to je najvažnije, da bi nastavila dalje s terapijama”, kazao je Ljubovci.

Upravo se čita:  Paparaco! Haris nakon razvoda promijenio imidž: Više ne nosi šešir! Pjevač kao mladić

Iako potresen bolešću svoje supruge, Džavid je izjavio da vjeruje kako će se Donna, zahvaljujući svome pozitivnom duhu i pomoći doktora, vrlo brzo oporaviti.

”Mnogi su nas pitali zašto se nismo obratili doktorima van naše zemlje, ali smatramo da to nije potrebno, jer imamo stručnjake i u BiH. Njena bolest je utjecala na sve nas, ali borimo se dalje. O sebi uopće ne razmišljam, samo se nadam da će moja supruga biti dobro”, bio je iskren Ljubovci.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Nemoj da mi diraš mater”: Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

  Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Jovana Aleksića (25) iz Blatnice kod Teslića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda...

Još vijesti za vas