Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Hanka Paldum nakon nesreće na “ukletoj cesti”: Imala sam osjećaj da sam se samo parkirala

Preporučeno

hanka-cesta

Ne znam šta je s tom cestom, ali to nije normalno. Vidjela sam znak Križa i kad bolje razmislim, to je bio neki znak s neba

“Ne znam što me natjeralo da skrenem u ogradu. Nisam tražila muziku na radiju niti sam kopala po stvarima na suvozačevu sjedalu, nego sam gledala kamo vozim. Pala mi je koncentracija i odjednom sam vidjela kako mi auto udara u lijevu ogradu, zatim u desnu pa sam se dva puta okrenula.”

Ispričala je to pjevačica Hanka Paldum (58) za 24sata nakon teške saobraćajne nesreće, iz koje se izvukla neozlijeđena.

Sudarila se na autoputu A3, pokraj mjesta Križ u blizini Ivanić-Grada. Išla je u Zagreb, dogovarati detalje o svom koncertu koji će početkom aprila imati u KD Vatroslav Lisinski.

– Hvala Bogu da me čuvao. Ne mogu vjerovati da sam se i ja sudarila na tom ukletom autoputu, gdje su stradali moji kolege, Emir Hadžihafizbegović, Toše Proeski i glumica Dolores Lambaša. Ne znam šta je s tom cestom, ali to nije normalno. Vidjela sam znak Križa i kad bolje razmislim, to je bio neki znak s neba – smatra Paldum.

Dodaje da ju je to asociralo na križ na grobu, ali Bog ju je ipak čuvao. Smatra da je odlična vozačica koja vozi već tridesetak godina i svi je, kaže, hvale jer je oprezna u saobraćaju.

– Nisam vozila brzo i bila sam vezana. Izašla sam iz smrskanog auta i odmah se zaustavio muškarac koji me pitao treba li mi pomoć. Ma kakva pomoć, ja sam imala osjećaj da sam se parkirala, a ne napravila saobraćajku – kaže Hanka.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Alma popila kafu sa jetrvom, pa s troje djece skočila u rijeku: Njen suprug uhapšen, navodno imao aferu sa drugom ženom

Alma Arazi (39), koja je navodno sa svoje troje maloljetne djece skočila u rijeku Bojanu, u albanskom gradu Skadru,...

Još vijesti za vas