Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Alen Islamović udao kćerku, na svadbi pjevali Bregović i Bešlić

Preporučeno

54f4c9a2-a714-4d9c-984a-2d75b0094cfb-islamovic-svadba-718x446

Alen Islamović (52) je s Goranom Bregovićem (53) starijoj kćeri Uni (28) na vjenčanju otpjevao tri pjesme Bijelog Dugmeta. Alen se pobrinuo za muziku tako što je uz Okus meda i Safir bend, doveo i goste iznenađenja.

Halid Bešlić (61) pjevao je sat vremena, a Goran Bregović nije mogao odoljeti da ne zapjeva s prijateljem i kolegom iz benda. Ali Goran nije bio u dvorani kad su mladenci izgovarali bračne zavjete. Skrio se u sporednu prostoriju s muzičarima i čekao da dvoranu luksuznog zagrebačkog hotela napuste novinari. Islamović je bio na rubu da zaplače dok je njegova kćerka izgovarala zavjete pred matičarem. Pjevačeva kćerka i vlasnik zagrebačkog restorana Adem Cero (28) vjenčali su se nakon pet godina veze, prenosi 24sata.hr.

Upravo se čita:  Pjevačica iz Srbije prošla na crveno i zakucala se u autobus: Isplivali detalji saobraćajne nesreće, evo koja kazna joj prijeti

– Htjeli smo izbjeći vožnju autima po gradu, pa smo pozvali matičarku u hotel jer je ovako lakše, otmjenije i modernije – pojasnio je pjevač.

Ceremonija vjenčanja trajala je desetak minuta, a mladenci su za prvi ples odabrali pjesmu Bryana Adamsa “I Do It For You“. Pridružili su im se kumovi Filipa Nakić i Emil Žunić. S prvim taktovima Mišina hita “Malo mi je jedan život s tobom” na podij su izašli i roditelji, Alen Islamović sa suprugom Marijanom (52) te Mediha i Mustafa Cero. Una je od svekrve dobila zlatnu ogrlicu, narukvicu i naušnice te vjenčanicu. Mladenka ju je osvježila crvenim detaljima, cipelama, buketom cvijeća i cvijetom u kosi. Kumovi su im kao poklon uplatili medeni mjesec iznenađenja. Na Unino i Ademovo vjenčanje je došla i pjevačica Renata Končić Minea (37). Pojavila se sa svojim dečkom, bivšim fudbalerom Slađanom Ašaninom (43).

Upravo se čita:  Pjevačica iz Srbije prošla na crveno i zakucala se u autobus: Isplivali detalji saobraćajne nesreće, evo koja kazna joj prijeti

– Pun mi je trbuh leptirića dok ih gledam ovako mlade i sretne. Volim ići na svadbe – rekla je pjevačica.

Za 320 uzvanika kuhari su pripremili šest slijedova – hladno i toplo predjelo, supu, kolače i nakon ponoći janjetinu. Adem Cero vlasnik je restorana poznatog po bosanskim specijalitetima, a Una je završila studij turističkog menadžmenta.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Žena ostala bez 576.780 KM nakon što je prevarena na stranici za upoznavanje

Sedamdesetdevetogodišnja žena iz Dablina ostala je bez svoje ušteđevine od 250.000 funti (576.780 KM) nakon što je prevario muškarac...

Još vijesti za vas