Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Vrijeme sutra: Na istoku BiH oblačno, u ostalim područjima sunčano

Preporučeno

Na istoku Bosne i Hercegovine sutra će jutro biti umjereno oblačno, a u ostalim područjima sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Tokom dana doći će do postepenog naoblačnja, što u centralnim, istočnim i sjevernim dijelovima Bosne može uvjetovati lokalne pljuskove. Vjetar će biti slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura kretat će se od 5 do 11, na jugu do 14, a najviša dnevna temperatura od 16 do 21, na jugu i sjeveru zemlje do 25 stepeni.

U Sarajevu će sutra biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tokom dana povećanjem oblačnosti uvjetovat će pojavu kratkotrajnog lokalnog pljuska. Jutarnja temperatura kretat će se oko 6, a najviša dnevna oko 21 stepen.

U BiH danas je bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 2 stepena, Ivan-sedlo 15, Livno 16, Sarajevo 19, Bugojno i Gradačac 20, Neum i Tuzla 21, Bihać, Mostar i Sanski Most 22 i Zenica 24, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Nemoj da mi diraš mater”: Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

  Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Jovana Aleksića (25) iz Blatnice kod Teslića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda...

Još vijesti za vas