Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

‘Samo da zavrsim nesto s tvojom mamom pa cu vidjeti sta da ti odg.’: Primitivni obračuni političara na Twitteru

Preporučeno

Bivši premijer Unsko-sanskog kantona i dužnosnik SDP-a Hamdija Lipovača danas se putem Twittera upustio u ‘diskusiju’ s jednim od korisnika ove društvene mreže.

Na direktni upit ‘Zar ti nisi u zatvoru?’, Lipovača je odgovorio ‘Samo da zavrsim nesto s tvojom mamom pa cu vidjeti sta da ti odg.

8ffefa6cb07a5e5299fb324b7bb45f47

Podsjetimo, Hamdija Lipovača i vlasnik poduzeća “Agra” Alen Gluhalić uhapšeni su 17. decembra prošle godine, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo zloupotrebe položaja ili ovlasti u slučaju rekonstrukcije Sportsko-rekreacionog centra STENS. Početna cijena radova na STENS-u iznosila je 810.000 KM, a na kraju je zbog više aneksa ugovora o dodatnim radovima naplaćeno 1,7 miliona maraka.

Upravo se čita:  Počeo Samit u Švicarskoj, Bećirović zajedno sa svjetskim liderima

5f35dc630faeb1e1561286adde00659a

Podsjećamo, primitivnim ‘cvrkutima’ na društvenim mrežama dosad se najviše koristio čelnik Demokratske fronte Emir Suljagić koji je ulazio u obračune s vlasnikom portala Poskok Ivanom Šušnjarom, čelnikom Naše stranke Albinom Zuhrićem, te redateljem i scenaristom Danisom Tanovićem.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Mladi konobar koji je sve oduševio: Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše

Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u...

Još vijesti za vas