Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Usred dana oralno zadovoljavala starijeg muškarca u parku na Ilidži

Preporučeno

Iako mogu biti kažnjeni, parovi u BiH odlučuju da razmjenjuju strasne dodire u javnosti. Naime, Sarajlije koje su danas odlučili provesti dan uživajući u prirodi parka na Ilidži, svjedočili su neugodnom prizoru.

Jedan par, čovjek od 60 i nešto godina, te žena blizu 40 godina očito nisu mogli ili nisu željeli kontrolisati strast i potrebu te su ih ispoljili pred svim prolaznicima, pa čak i djecom koja su se igrala u parku, piše Klix.

Ženska osoba je oralno zadovoljavala stariju mušku osobu. Oboje su bili svjesni blizine ostalih ljudi, ali se nisu obazirali.

“Kada su prošli pored nas, mislila sam da su otac i kćerka i da šetaju parkom kao i svi ostali, ali ovo nikako nisam mogla zamisliti. Zgroženi smo ovakvim ponašanjem u javnosti koje je kažnjivo”, rekla je žena koja je prisustvovala ovom neugodnom prizoru, prenosi Klix.

Ovo nije prvi slučaj da parovi u BiH razmjenjuju strasne dodire u javnosti. Prema Zakonu o javnom redu i miru, takvi parovi mogu biti optuženi za nepristojno, drsko ponašanje, za šta mogu dobiti novčanu kaznu od 200 do 600 KM.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Alijana 21 godinu iščekuje Enesa: “Izašla sam po brata, nestao je misterizono i nikad nije došao”

Alijana Kaharević već 21 godinu iščekuje svog brata Enesa. Te 2003. godine je nestao i nikad ga nisu pronašli. Ističe...

Još vijesti za vas