Srijeda, 29 svibnja, 2024

Hit na društvenim mrežama: Pjevao u autobusu 14 sati na putu od Sarajeva do Beča

Preporučeno

"Nema koja mu nije pala na um za 14 sati vožnje", piše u videu koji je pregledan više od 776 hiljada puta u dva dana otkako je objavljen.

Društvenim mrežama se širi viralna snimka iz autobusa na putu od Sarajeva do Beča u kojem je jedan stariji gospodin “počastio” putnike pjesmom – i to punih 14 sati vožnje.

“Željan sam Bosne i rodnog kraja, tebe stara majko i tvog zagrljaja. Hoću da se vratim svega mi je dosta, volim moju Bosnu, tu mi srce osta”, pjevao je stihove Šabana Šaulića, no to nije bilo jedino što se našlo na njegovom repertoaru.

“Nema koja mu nije pala na um za 14 sati vožnje”, piše u videu koji je pregledan više od 776 hiljada puta u dva dana otkako je objavljen.

“Ljudino, ja bih tebe zaključao u WC-u”, “To, kralju”, “Živ i zdrav bio”, “Možda ga boli zub” i “Samo rokaj, majstore. Tko neće slušati, može izaći”, neki su od komentara.

Nakon toga, objavljen je i drugi dio putovanja koje će putnicima sigurno ostati u pamćenju.

“Uz prijevoz, solistički koncert gratis, plus šuplje priče od kolijevke pa do groba priredio nam je nas dragi čikica. Živ bio al’ se ne ponovio”, piše uz snimku.

@irhadskopljak1

Centrotrans Sarajevo-Beč

♬ original sound – Irhad

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Radnici BHRT-a održali protest upozorenja, moguć i generalni štrajk

Radnici BHRT-a održali su danas protest upozorenja kojim su željeli ukazati na katastrofalnu finansijsku situaciju u kojoj se nalaze. Predstavnici...

Još vijesti za vas