Petak, 3 svibnja, 2024

Saša Popović uvrijedio Mariju koja je odlučila da napusti snimanje “Zvezda Granda”

Preporučeno

Marija Šerifović, poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, odlučila je da napusti studio u kojem su snimane “Zvezde Granda” nakon rasprave sa Sašom Popovićem.

Dok je žiri komentarisao jednu takmičarku, vodila se polemika o tome da li je ona u prošloj sezoni bila favorit Zorice Brunclik. Tada je mlada pjevačica rekla da joj je žao što ružičasta pjevačica nije tu i ove godine. Na to se nadovezala i Jelena Karleuša, koja je rekla da je sada ona na njenoj stolici i da smatra da doprinosi gledanosti koliko i Zorica.

Upravo se čita:  Paparaco! Haris nakon razvoda promijenio imidž: Više ne nosi šešir! Pjevač kao mladić

“Ti najviše doprinosiš gledanosti ovog šoua. Pun pogodak”, rekao je Saša, na šta se Marija brecnula.

“E, ako je tako i ako je samo Jelena doprinjela šouu, onda ja nemam šta da tražim ovde. Džabe ti ja sjedim ovdje, kad ne doprinosim. Odoh ja kući”, obratila se Šerifovićeva direktoru “Granda”, a zatim skinula bubicu, obukla jaknu i krenula ka vratima. Popović i ostali članovi žirija prvo su počeli da se smiju, a kada su nakon nekoliko minuta shvatili da se Šerifovićeva ne vraća, za njom su krenuli i Dragan Stojković Bosanac i Šaban Šaulić, piše “Alo”.

Upravo se čita:  Paparaco! Haris nakon razvoda promijenio imidž: Više ne nosi šešir! Pjevač kao mladić

Saša je izašao iz studija da vidi šta se dešava i nakon deseta minuta se vratio na svoje mjesto i obavjestio publiku da se Marija vraća.

Tada su u studio uz veliki aplauz ušli Šaban, Bosanac i Marija. Vratila se na svoje mjesto, ali prije toga je prišla Popoviću, sa kojim se izljubila u znak pomirenja.

Upravo se čita:  Paparaco! Haris nakon razvoda promijenio imidž: Više ne nosi šešir! Pjevač kao mladić

“Kakav šou, super ste ljudi”, uz osmijeh je rekao Saša. Međutim, od izvora bliskog pjevačici “Alo” je saznao da se ona uopšte nije šalila i da je bila ozbiljna u namjeri da ode kući.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Vremenska prognoza za naredne dane: Malo kiše, malo sunca

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je vremensku prognozu za naredne dane. U petak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme uz...

Još vijesti za vas