Četvrtak, 18 srpnja, 2024

Vremenska prognoza za naredne dane: Malo kiše, malo sunca

Preporučeno

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom. Najniža jutarnja temperature zraka oko 10°C.

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je vremensku prognozu za naredne dane.

U petak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme uz kišu i pljuskove. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19°C.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom. Najniža jutarnja temperature zraka oko 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka oko 15°C.

Upravo se čita:  Inspekcije rade punom parom: Izrečene kazne u iznosu 249.450 KM

U subotu u Bosni i Hercegovini prije podne pretežno oblačno vrijeme, lokalno sa slabom kišom u Bosni. U drugom dijelu dana smanjenje oblačnosti. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22°C.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 26°C.

Upravo se čita:  Troškovi četveročlane porodice za četiri godine skočili više od 1.000 KM

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini će preovladavati sunčnao uz umjerenu oblačnost. U drugoj polovini dana se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 26°C.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Nova uredba Vlade FBiH: Hoće li poslodavci isplatiti pomoć radnicima? Odobreno dodatnih 2.768 KM

Vlada Federacije BiH je na današnjoj sjednici, na prijedlog Federalnog ministarstva finansija, s ciljem ublažavanja ekonomskih posljedica uzrokovanih rastom...

Još vijesti za vas