Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Najavljuju niže cijene: “BH Airlines” jeftiniji od niskotarifnih kompanija

Preporučeno

Jedina bh. aviokompanija “BH Airlines” uvodi nove, niže cijene letova za Istanbul za vrijeme trajanja ljetne sezone, javlja Dnevni avaz, i dodaje da će cijene biti niže od onih koji nude niskotarifne kompanije, poput turskog “Pegasusa”.

bh-airlines2

Prema najavama bh. prijevoznika, od 6. jula do 6. augusta, povratna karta za Istanbul koštat će 118 eura, u šta su uključene sve takse osim naknade za izdavanje karte, koja iznosi dodatnih deset eura.

Upravo se čita:  Bećirović s ambasadorima Kvinte, EU i OHR-a: BiH ćemo braniti u skladu s međunarodnim i nacionalnim pravom

Iako je turski prijevoznik najavio je, prilikom ulaska na naše tržište, cijene karata od 49 eura, ona je znato porasla zbog velike potražnje za njihovim kartama.

U ovom trenutku, prema pisanju “Avaza”, cijena povratne karte između Sarajeva i Istanbula, koju nudi “Pegasus”,  se kreće u prosjeku od 200 do 250 eura, s uključenim taksama.

Upravo se čita:  Predsjedništvo BiH bez konsenzusa o prijemu Kosova u Vijeće Evrope

(Bh-index)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Nemoj da mi diraš mater”: Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

  Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Jovana Aleksića (25) iz Blatnice kod Teslića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda...

Još vijesti za vas