Petak, 3 svibnja, 2024

Krišom prodala tele da bi taksijem otišla do momka u Prijedor

Preporučeno

LJ. S (48), iz jednog sela u blizini Varaždina, krišom je prodala majčino tele kako bi platila taksi i otišla u Prijedor da posjeti svog momka.

LJ. S., iz Prijedora, prije nekoliko mjeseci odselila se u Hrvatsku kod svoje majke. Kako pričaju komšije, gospođi je najteže palo to što više neće moći da bude sa svojim partnerom koji je morao da ostane u Prijedoru.

Upravo se čita:  Popustima privlačila klijente: Fatalna Sneža lažnu diplomu ovjerila kod notara, pa dobila licencu, tri godine radila estetske zahvate dok nije uhvaćena

Tako je nekoliko dana poslije selidbe stalno tražila način kako da pobijedi daljinu od 200 kilometara i dođe do njega.

S obzirom da nije imala novca, ova četrdesetosmogodišnja gospođa je, krijući od svoje majke, jedno popodne, prodala njeno tele, te novac potrošila na taksi i poklone momku.

“Ja ne znam šta je njoj u glavi, tim teletom mogla je hraniti porodicu godinama. Izgleda da je čovjek što stariji to i luđi. Uostalom, ako ga toliko voli moga je doći autobusom, a ne praviti ovaj cirkus i sebi i svojoj majci koja se jadna vjerovatno šokirala”, kaže Vida iz Prijedora, komšinica njenog momka.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Alijana 21 godinu iščekuje Enesa: “Izašla sam po brata, nestao je misterizono i nikad nije došao”

Alijana Kaharević već 21 godinu iščekuje svog brata Enesa. Te 2003. godine je nestao i nikad ga nisu pronašli. Ističe...

Još vijesti za vas