Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

U većem dijelu BiH sutra sunčano

Preporučeno

U većem dijelu Bosne i Hercegovine sutra će preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove bit će magle.

Vjetar će biti slab, promjenljivog smjera. Jutarnje temperature kretat će se od -6 do -1, na jugu od 1 do 5, a dnevne od 5 do 10, na jugu od 10 do 14 stepeni.

U Sarajevu će biti pretežno sunčano. U kotlinskim dijelovima grada sa maglom ili sumaglicom, koja može biti dugotrajna. Jutarnja temperatura iznosit će oko -4, a dnevna oko 5 stepeni. Danas je u Hercegovini i na zapadu Bosne bilo vedro. U ostatku BiH sa maglom i niskim oblacima, uz postepeno razvedravanje tokom dana.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica -9, Goražde -2, Kupres i Sokolac 0, Ivan-sedlo 1, Banja Luka i Doboj 2, Gradačac, Sarajevo, Srebrenica, Tuzla i Zvornik 3, Bihać, Jajce, Sanski Most i Zenica 4, Bugojno 5, Drvar 6, Livno 8, Mostar 11, Stolac i Trebinje 12 i Neum 14 stepeni saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Nemoj da mi diraš mater”: Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

  Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Jovana Aleksića (25) iz Blatnice kod Teslića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda...

Još vijesti za vas