Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Vremenska prognoza za naredna tri dana

Preporučeno

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme uz mjestimično malu do umjerenu oblačnost.

Ukoliko ste vikend planirali iskoristiti za odlazak na planinu ili na neku drugu lokaciju, pročitajte kakvo nas vrijeme očekuje u subotu, nedjelju i ponedjeljak.

Subota

Sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab. U Bosni južnog i jugozapadnog smjera, a u Hercegovini sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između -5 i 0, na jugu zemlje od 0 do 4, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 8 i 14 stepeni.

Upravo se čita:  Roditelji, budite oprezni: Skuter za djecu povučen sa tržišta u BiH

Nedjelja

Pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između -3 i 2, na jugu zemlje od 2 do 6, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 8 i 14 stepeni.

Ponedjeljak

U Bosni i Hercegovini se očekuje povećanje oblačnosti sa zapada što će uvjetovat umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između -4 i 1, na jugu zemlje od 1 do 5, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 4 i 8, na jugu zemlje od 10 do 13 stepeni.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Mladi konobar koji je sve oduševio: Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše

Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u...

Još vijesti za vas