Petak, 3 svibnja, 2024

Sezona počinje 1. juna: Ovo su nove cijene ulaznica za Panonska jezera u Tuzli

Preporučeno

Javno komunalno preduzeće “Pannonica” objavilo je novi cjenovnik ulaznica za kompleks Panonskih jezera u Tuzli. Cijene dnevnih ulaznica su više u odnosu na prethodnu sezonu, a do povećanja je došlo zbog, kako je rečeno u upravi, enormno visokih troškova.

Dnevne ulaznice za odrasle tokom juna te od 16. do 31. avgusta koštat će 4 KM, dok će u špici sezone od 1. jula do 15. avgusta, cijena biti 5 maraka.

Upravo se čita:  Mladić koji je pao s konja se probudio iz kome

Cijena povlaštenih ulaznica za penzionere, RVI i civilne invalide iznost će tri, odnosno četiri marke u špici sezone.

Djeca starosti do dvije do sedam godina, plaćat će dvije ili tri marke ulaz na Panonska jezera, zavisno o kojem se dijelu sezone radi.

Popodnevna ulaznica (od 17.00 sati) koštat će dvije, a u špici sezone tri marke, dok će djeca i povlaštene kategorije plaćati jednu ili dvije marke tokom špice (od 1. jula do 15. avgusta).

Upravo se čita:  “Ništa mi nije teško” Dječak iz Bosanskog Petrovca je glava domaćinstva nakon smrti oca, od četvrte godine vozi traktor

Prošlog ljeta cijena redovne ulaznice iznosila je 3,5 KM, a tokom vikenda cijena je bila viša za pola marke. Cijena za djecu do sedam godina iznosila je 1,5, odnosno dvije KM.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Tjelohranitelj Edina Gačanina i bivši specijalac FUP-a: Nakon 90 dana iza rešetaka Dženis Kadrić pušten na slobodu

Dženis Kadrić, tjelohranitelj narkobosa Edina Gačanina i bivši specijalac FUP-a, pušten je pritvora u Vojkovićima, saznaje portala “Avaza”. Kadrić je,...

Još vijesti za vas