Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Policija i vatrogasci iz jezera izvukli automobil Renault Laguna

Preporučeno

Prijedorska policija je zajedno sa vatrogascima Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor izvukla automobil Renaul Laguna iz jezera Adamuša u Ljubiji, koji je prošle godine ukraden u Prijedoru.

Prema informacijama iz Policijske uprave Prijedor, policiji je prijavljeno da se u jezeru Adamuša u Ljubiji nalazi automobil Renault Laguna. Odmah nakon prijave, prijedorski policajci su zajedno sa vatrogascima izašli na mjesto događaja, te izvukli automobil iz jezera.

Upravo se čita:  Nesreća kod Srebrenika: Uništeno vozilo EUFOR-a

Policija je provjerom registarskih tablica koje su se nalazile na renaultu došla do informacija da se radi o vozilu koje je u vlasništvu T. Š. iz Prijedora, koje je 15. marta prošle godine ukradeno sa parkinga u Prijedoru.

Na mjestu događaja je obavljen uviđaj, te je utvrđeno da je automobil potpuno uništen usljed djelovanja vode i mulja, dok na bravi vrata i kontakt bravi za paljenje nisu pronađeni tragovi oštećenja koji bi upućivali na postojanje elemenata krivičnog djela.

Upravo se čita:  Stravičan slučaj u Zenici: Policiji prijavljeno silovanje 16-godišnjakinje u parku pored škole

– Nakon završenog uviđaja, vozilo je vraćeno vlasniku, a policija radi na utvrđivanju okolnosti ovog događaja – naveli su iz PU Prijedor.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Nemoj da mi diraš mater”: Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

  Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Jovana Aleksića (25) iz Blatnice kod Teslića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda...

Još vijesti za vas