Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Dječak vrištao svaki put kada se vozio, a onda su otkrili razlog

Preporučeno

Majka dvogodišnjeg dječaka po imenu Max godinu i po dana borila se s mučninom koju je imao tokom vožnje njen sin da više nije znala šta bi učinila. Svaki put kada bi ga stavila u autosjedalicu, dječak bi doživljavao napade bijesa, neumorno bi plakao i vrištao cijelo vrijeme dok je sjedio.

No, onda je Nichola Griffiths otkrila kako njen sin uopće nema problema s mučninom zbog vožnje u automobilu, kako je ona cijelo vrijeme mislila, nego se problem skrivao u autosjedalici u kojoj se dvogodišnjak vozio.

Upravo se čita:  Kćerke babu Elvira obradovale umrom: “Hvala ti što si nas naučio kako da živimo”

Majka je, naime, otkrila šiljak u sjedalici koji se skrivao ispod platna, a malenoga je cijelo vrijeme bockao u leđa.

Šiljak su otkrili jednom kada su dječaka u sjedalicu stavili bez majice pa mu je na leđima ostao crveni ožiljak.

– Prvo smo pomislili kako ga je možda ubola pčela, no nigdje je nismo mogli pronaći u autu. Tražili smo po sjedalici i napipali šiljak koji je krivac za sve muke koje smo prošli svi u vožnji – rekla je 42-godišnja majka iz Farsleyja u britanskom West Yorkshireu, prenosi Večernji list.

Upravo se čita:  Kćerke babu Elvira obradovale umrom: “Hvala ti što si nas naučio kako da živimo”

Porodica je odmah kontaktirala proizvođača autosjedalica, a oni su im poslali novu, te se izvinili zbog šiljka koji se ondje našao zbog greške u proizvodnji.

– Otkad smo promijenili autosjedalicu problem je jednostavno nestao i sada se obožava voziti – dodala je Nichola Griffiths.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas