Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Tri horoskopska znaka koja su ljepša od ostalih

Preporučeno

Horoskop u mnogo čemu određuje ljude, a ako je vjerovati ovoj analizi, tri znaka zodijaka po ljepoti zasjenjuju sev ostale.

Vaga

Vaga je jedan od najljepših znakova zodijaka, a tu titulu nose zahvaljujući besprekornoj eleganciji. Oni imaju posebno lijepo držanje, a posebno su dobri u koketiranju.

Što se tiče fizičkih karakteristika, pripadnici ovog znaka imaju simetrično lice, pune usne, izražene oči, ali i rupice na obrazima koje su veoma privlačne.

Škorpija

Škorpije spadaju u najveće zavodnike u horoskopu. To nije iznenađujuć podatak s obzirom da su veoma strasni, ali i lijepi.

Prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica, krupnim očima koje često imaju neobičnu boju. Oni zavode prodornim pogledom, senzualnim usnama i gustom kosom.

Jarac

Žene u ovom znaku obično imaju odličnu, seksi figuru. Zanimljivo je da im je izgled uglavnom prosječan, ali oči i osmjeh spadaju u najveće adute.

Pripadnice ovog znaka vole da se šminkaju, veoma im je bitan modni stil, pa gdje god da se pojave ostavljaju odličnu sliku u društvu.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Nemoj da mi diraš mater”: Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

  Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Jovana Aleksića (25) iz Blatnice kod Teslića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda...

Još vijesti za vas