Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Ko je naletio automobilom na djevojke: Incident na pješačkom prelazu tokom protesta u Banjaluci

Preporučeno

Na protestima zbog poskupljenja goriva, održanim jutros u Banjaluci, jedan od vozača nije se zaustavio pred pješacima, nakon čega je udario dvije djevojke u pokušaju da prođe naprijed, javlja banjalučki portal Srpskainfo.

Kada su djevojke povikale da su udarene, nekoliko policajaca, koji su već bili u blizini, došli su na mjesto događaja i prišli automobilu, koji su nakon nekoliko trenutaka propustili.

Upravo se čita:  Nesreća kod Srebrenika: Uništeno vozilo EUFOR-a

– Mene je udario u nogu, a drugaricu u ruku. Otišle smo u hitnu po nalaze, a zatim i u Policijsku upravu Lazarevo, da prijavimo ovaj slučaj – rekla je jedna od djevojaka.

Obje djevojke su dobro, ali postavljaju pitanje zašto policija nije legitimisala i sankcionisala vozača koji nije propustio pješake, dok su svi ostali čekali u svojim automobilima.

Upravo se čita:  Stravičan slučaj u Zenici: Policiji prijavljeno silovanje 16-godišnjakinje u parku pored škole

Očevici tvrde da je u automobilu koji je učestvovao u incidentu jedan bivši ministar u Vladi RS. Međutim, prozvani bivši ministar je oštro negirao te navode i najavio tužbe protiv osoba koje ga dovode u vezu s ovim incidentom.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Nemoj da mi diraš mater”: Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

  Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Jovana Aleksića (25) iz Blatnice kod Teslića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda...

Još vijesti za vas