Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Zločin koji je šokirao BiH: Policija pronašla dijelove tijela nesretne žene

Preporučeno

Jedna osoba je uhapšena u Sarajevu nakon ubistva u Bosanskoj Krupi. Ministarstvu unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona zločin je prijavljen u petak.

“Dana 14. 9. 20018. godine Policijskoj stanici Bosanska Krupa obratio se V. I. koji je prijavio da je u telefonskom razgovoru sa svojim bratom V. S. (1985) koji je izjavio da je uz pomoć sjekire ubio njihovu majku V. N (1958) te je zakopao na nepoznatoj lokaciji. Na mjesto događaja upućena je patrola Policijske stanice koja u porodičnoj kući nije zatekla niti V. S. niti njegovu majku”, kazala je za N1 Snežana Galić, portparolka MUP-a USK.

Upravo se čita:  Odzvonilo onima koji ne žele raditi? FBiH želi razdvojiti one koji traže posao od onih koji su na birou radi osiguranja

Operativnim radom došlo se do saznanja da se osoba V. S. nalazi na području Sarajevu gdje je uhapšen nakon čega je sproveden u prostorije PS Bosanska Krupa.

Foto: Rtvusk

“U obavljenom razgovoru sa istražiteljima je isti potvrdio da je u proteklih nekoliko dana ubio svoju majku. Uviđaj na mjestu događaja obavili su istražitelji Sektora kriminalističke policije pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva. Jučer u poslijepodnevnim satima, negdje oko 18 sati, na jednoj od lokacija koju je pokazao osumnjičeni pronađeni su dijelovi tijela za koje će se tek utvrditi da li se radi o njegovoj majci”.

Upravo se čita:  Milijardu eura ipak nije propalo? Usvojena lista reformi u Bosni i Hercegovini
Foto: Rtvusk

On je jučer predat na postupanje Kantonalnom tužilaštvu.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Izgorio restoran “Komuna”, gosti pobjegli u zadnji čas

Požar koji je jutros izbio u Restoranu “Komuna” u Ribniku lokalizovan je, a kako je potvrđeno za Nezavisne novine...

Još vijesti za vas