Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Sponzoruša otkrila šta radi za 4.000 KM: Od nekih zahtjeva nije mi ugodno

Preporučeno

Budući da troškovi života rastu, a modne influencerice postavljaju nove trendove koje želi pratiti svaka cura koja drži do sebe, biti sponzoruša je danas postalo zanimanje.

Clarissa (22) slijedi ovu rutu u stvaranju finansijske sigurnosti od svoje 18. godine. U zamjenu za jedan spoj sedmično uz večeru ili piće, njezin joj sponzor daje sedmični džeparac u iznosu od, pazite sad, 2500 dolara. Uz to joj plaća i luksuzna putovanja, kao i stanarinu.

Upravo se čita:  Kćerke babu Elvira obradovale umrom: “Hvala ti što si nas naučio kako da živimo”

U razgovoru za Daily Mail, Clarissa je otkrila kako je to biti sponzoruša i što se od nje uistinu očekuje.

Dok većina nalazi svoje sponzore preko kontroverzne mrežne stranice Seeking Arrangement, ona je svoga 46-godišnjega gospodina upoznala dok je šopingirala s prijateljicom.

“Promijenila sam oko četiri sponzora u kratkom razdoblju ubrzo nakon što sam napunila 18. Sve sam ih upoznala na internetu osim ovog sadašnjeg. S njime me spojila prijateljica koju je on u to vrijeme uzdržavao. No, ja sam imala dečka, tako da nisam bila zainteresirana za takvo što”, ispričala je Clarissa.

Upravo se čita:  Kćerke babu Elvira obradovale umrom: “Hvala ti što si nas naučio kako da živimo”

“Ponekad odem njemu u stan, a ponekad se nalazimo vani, što god njemu odgovora”, priča Clarissa o sponzoru, za kojega kaže da je sramežljiv, bez samopouzdanja i ne voli puno pričati.

Iako je potvrdila da su se dvaput seksali i čak ga nazvala vrlo privlačnim, kaže kako on preferira stvari u seksu za koje ona nije pretjerano zagrijana.

Upravo se čita:  Kćerke babu Elvira obradovale umrom: “Hvala ti što si nas naučio kako da živimo”

On bi navodno s njom volio imati predaniji odnos, ali ona insistira da budu diskretni i da sve ostane prijateljski i ležerno, prenosi Net.hr.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas