Četvrtak, 2 svibnja, 2024

PINK BH u ponedjeljak počinje s radom – evo šta pripremaju za gledatelje

Preporučeno

Za gotovo četvrt vijeka postojanja TV Pink prepoznatljiv je po proizvodnji programa, prije svega zabavnog, ali i dramskog i informativnog, a neke od emisija uživaju u višegodišnjem, kontinuiranom prijemu kod publike i bilježe veliku gledanost. 

Od 22. oktobra 2018. godine jedna od vodećih komercijalnih televizija na teritoriji Bosne i Hercegovine biće ponovo dostupna svim korisnicima kablovske distribucije programa na teritoriji BiH, Crne Gore, Srbije, ali i širom svijeta, pod starim, dobro znanim nazivom – Pink BH, saopćeno je iz ove TV kuće.

Za gotovo četvrt vijeka postojanja TV Pink prepoznatljiv je po proizvodnji programa, prije svega zabavnog, ali i dramskog i informativnog, a neke od emisija uživaju u višegodišnjem, kontinuiranom prijemu kod publike i bilježe veliku gledanost. I one ostaju dio programske šeme Pink BH, koja će svakodnevno ići u korak sa svim aktuelnim dešavanjima na ovim prostorima.

Najdugovječnija emisija na TV Pink, “Magazin In”, doživjela je punoljetstvo, a uvrštena je i u program Pink BH. Autorka i voditeljka Sanja Marinković svakog subotnjeg popodneva drži pažnju gledalaca razgovorima o muško-ženskim odnosima sa javnim ličnostima.

Ognjen Amidžić svojom autorskom emisijom “Ami G Show” već 11 godina predstavlja sve aktuelne persone estradne scene cijelog regiona.

Tu su i “Paparazzo lov”, od koga javne ličnosti ne mogu da pobjegnu, jer su im Pinkovi paparaci uvek za petama, dok se Ognjenu Nestoroviću rado odazivaju u njegove nešto mlađe formate “Premijera” i “Premijera – Vikend specijal”, kao i u emisiju “Ekskluzivno”, Nikole Rumenića.

Humanost na djelu prikazani su u serijalima “Kuća od srca” i “Trenutak iz sna”.

Najpopularnije dječije muzičko takmičenje u regionu – “Pinkove zvjezdice” u petoj sezoni predstavlja sve prethodne finaliste, maestralne mlade pjevače koji su impresivnim vokalnim sposobnostima, ali i spektakularnim nastupima, oduševili čitav region.

Okupljane čitave porodice nedjeljom uveče uz program Pink BH garantuje serija “Šifra Despot”. Autor Radoš Bajić se ovom serijom, kao i obično, bavi mentalitetom malih ljudi, a njegove priče su podjednako dobro prihvaćene u svim državama nekadašnje Jugoslavije.

Osim “Šifre Despot”, na programu Pink BH svakodnevno vas očekuju i druge serije, među kojima su trenutno aktuelne “Bahar” i “Zavjet”.

Kako je Pinkov rijaliti program “Zadruga” oborio sve rekorde gledanosti, a i u ovoj sezoni u improvizovanom veleljepnom gradu borave takmičari iz cijelog regiona, tako će i ovaj program biti uvršten u šemu Pink BH.

U godini jubileja televizije Pink BH osnovane 2003. svi naši autori i kreativni tim obećavaju još dobrog sadržaja na radost svih vjernih gledalaca.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas