Srijeda, 24 travnja, 2024

Nakon što je napustila OBN televiziju: Evo u koju TV kuću je prešla Maja Munda

Preporučeno

Maja će gledaoce pozdraviti iz sarajevske Vijećnice, a potom iz Hayatovog studija vodeći cjelodnevni program povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine. I, to je samo početak.

Jedna od omiljenih TV voditeljica u BiH Maja Munda iznenadila je javnost s viješću kada je nakon 17 godina napustila OBN televiziju. Njenu dugogodišnju karijeru obilježila je emisija “Stol za 4” s kojom je stekla veliki broj fanova u cijeloj BiH.

Lijepa Maja uživa u majčinstvu sa svojim sinom i kćerkom, a na društvenim mrežama često dijeli sadržaje svoje svakodnevice. Sada je iznenadila javnost objavom na društvenim mrežama, gdje je otkrila da je dobilia novi angažman na Hayat televiziji.

– Došla sam u tim koji radi srcem i dušom, poručila je Munda.

Kako su otkrili na Hayatu već u petak, Maja će gledaoce pozdraviti iz sarajevske Vijećnice, a potom iz Hayatovog studija vodeći cjelodnevni program povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine. I, to je samo početak.

– Vodila sam nekoliko različitih kulinarskih formata i mislim da me gledaoci vole vidjeti upravo u njima, pa zbog toga, ali i velikoj ljubavi prema hrani i kuhanju općenito, radujem se takvim formatima i na Hayat-u – kazala je za Hayat.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Predsjedništvo BiH bez konsenzusa o prijemu Kosova u Vijeće Evrope

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine nije danas postiglo konsenzus o stavu u vezi s apliciranjem Kosova za članstvo u Vijeće...

Još vijesti za vas