Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Je li ovo najbizarnija prosidba: Tražio je da ga oralno zadovoljim, a kada sam…

Preporučeno

Prosidba je izuzetno bitna za mnoge žene, ali i muškarce. Tačnije jako je bitan način prosidbe, a jedan muškarac napravio je bizarnu prosidbu.

Naime, njegova djevojka je na Facebook grupi, “That’s it, I’m wedding shaming”, objavila status i pohvalila se čudnom prosidbom.

“Jučer navečer tražio je oralni seks. Kad sam mu stavila ruku na penis pronašla sam ovo. On je pravi blagoslov u mom životu i ne želim nikog drugog. U savršenoj vezi nemojte biti s nekim jako siromašnim i ako mu pružate najbolji oralni seks, kuhate mu i niste kuja i vi biste mogli dobiti dijamantni prsten od 1,6 karata”, napisala je djevojka u Facebook grupi.

Upravo se čita:  Žena ostala bez 576.780 KM nakon što je prevarena na stranici za upoznavanje

Ljudi su se najviše čudili načinu na koji je to izveo.

“Zbilja sam zbunjena. Je li neobrezan pa je nagurao kožicu u penis? Je li stvarno stavio prsten na penis?”, “Gdje je točno bio taj prsten? Ako ga je stavio na penis, ovaj brak neće biti baš zadovoljavajući. Možda ga je samo stavio u gaće pa ga je našla kad je stavila ruku unutra”, “Rekla je da ga je izvadila, a ne skinula. Znači da je vjerojatno prsten našla dok je skidala dečka”, nagađali su u kometarima.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Kafa u BiH ponovo poskupljuje, uskoro nove cijene

Zbog rasta cijene sirove kafe na svjetskim berzama i u BiH se očekuju nove, veće cijene omiljenog napitka među...

Još vijesti za vas