Subota, 4 svibnja, 2024

Premijerno poslušajte novu pjesmu Fuada Backovića Deena “Dao sam ti dušu”

Preporučeno

Na pomen njegovog imena niko ne ostaje ravnodušan. Njegov stil i način interpretacije učinio je našu muzičku scenu kvalitetnijom, drugačijom, modernijom i jedinstvenom u svakom smislu. On je Fuad Backović Deen i ovu godinu završava u velikom stilu, kako mu i dolikuje. Naime, nakon uspješnog singla objavljenog od strane izdavačke kuće “Tempo Digital” pod nazivom „Imena mi mog”,autora Almira Ajanovića, Deen premijerno publici predstavlja stari evergreen, na svoj, dobro prepoznatljiv način.

U pitanju je obrada i video spot za pjesmu „Dao sam ti dušu” od Alena Slavice. Video spot je snimljen na nekoliko lokacija u Kaliforniji, zajedno sa manekenkom Emom Golijanin, zanosnom Bosankom sa uspješnom svjetskom karijerom.

„Volio sam tu pjesmu kao dječak i volim je i danas. Interpretacija Alena Slavice je učinila zaista posebnom i navela me da pokušam pjesmu donijeti na neki moj način. Pokojni Đorđe Novković je pisao sjajne pjesme i bio jedan od prvih koji je podržao moju karijeru još na samom početku, te sam poželio snimiti nešto iz njegovog sjajnog opusa. Veliko hvala Borisu Novkoviću koji mi je to i omogućio. Mahir Sarihodžić uradio je jedan vrlo lijep aranžman, te je pjesmu obukao u potpuno novo ruho. Iskreno se nadam da će se dopasti publici”, izjavio je Deen. Dodao je da je ovo najava novog albuma i nastavak uspješne saradnje sa “Tempo Digital-om”, koji će na radost mnogobrojne publike biti objavljen uskoro.

Muzički kritičari su se složili s činjenicom da je pjesma „Dao sam ti dušu” često obrađivana, ali da se u Deenovoj obradi osjeti čista emocija, što će zasigurno publika prepoznati.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Čović: Evropski sud pravde odbacio Sky! Mora da se poštuje domaći zakon i obavijesti nadležna država

Evropski sud pravde (ESP) odbacio je korišćenje kao dokaza u krivičnim sudskim postupcima "nezakonito dobijenih razgovora sa šifrovanih mreža...

Još vijesti za vas