Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Poznat uzrok nesreće u kojoj je stradala porodica Brkić?

Preporučeno

Saobraćajna nesreća koja se dogodila u petak na autoputu A1 u tunelu Igman kod Sarajeva, u kojoj su stradale tri osobe – roditelji i jedno dijete, potresla je cijelu BiH.

Nekoliko sati trajao je policijski uviđaj saobraćajne nezgode nakon čega je i uklonjeno je vozilo.

Podsjećamo, u nesreći su poginuli Almir Brkić, njegova supruga Lamija, njihova kćerka Fatima, dok je sin Bilal prevezen u bolnicu.

Upravo se čita:  Šta se krije iza priča o sukobu u Bosni i Hercegovini?

Kako izvještava BHT, uviđaj su obavili policijski službenici, dežurni tužilac kao i pripadnici vatrogasne brigade. Sa mjesta nesreće izuzeti su video snimci kao i fotografije koje će otkriti zvaničan uzrok ove teške saobraćajne nesreće.

Međutim, nezvanično postoje informacije kako je izvijestila reporterka BHT-a vozač automobila ‘Ford’ koje je učestvovalo u nesreći kretao se lijevom trakom i zaobilazio je nekoliko vozila u desnoj traci pri pokušaju da se vrati u desnu traku izgubio je kontrolu nad automobilom nakon čega je udario u zid koji se nalazi na samom ulazu u tunel.

Upravo se čita:  Bećirović se oglasio iz Egipta, slijede razgovori sa državnim vrhom

Od siline udarca automobil se prevrnuo na krov.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Nemoj da mi diraš mater”: Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

  Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Jovana Aleksića (25) iz Blatnice kod Teslića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda...

Još vijesti za vas