Subota, 4 svibnja, 2024

Avdić kod Senada otkrio ono o čemu se šuti: „Rusi su ovdje, u institucijama”

Preporučeno

Rusi su ovdje, u institucijama! Rusija je davala CIK-u uputstva za glasanje, listiće je štampao Dodik – kazao je, između ostalog, Avdo Avdić.

– NATO će reformirati i policiju, entitetske… Konaković se sveti SDA, a SDA se sveti Konakoviću! NATO je odgovorio-BiH je u MAP-u!

Konaković ima osobe od povjerenja u drugim strankama! Vlada Kantona-prolongirana predaja, Forto nije za ove igre, ne možete biti salonska, FGR stranka, nesposobni su! Za Bakira je ovaj kanton važniji od deset drugih! Dodik je od 53 strane ANP-a objavio 21, a iz njih je izbacio nešto…

Upravo se čita:  Bh. meteorolozi o vremenskim (ne)prilikama za 1. maj: "Ko sutra planira roštiljati ili okrenuti nešto na ražnju neka to uradi po mogućnosti u prijepodevnim satima"

Stranci se ne oglašavaju zbog praznika, ali i zato što im trebaju jaki igrači, lideri. Rusi su ovdje, u institucijama! Rusija je davala CIK-u uputstva za glasanje, listiće je štampao Dodik! Glasala je čak i nepostojeća dijaspora! Prijetio mi je Mirza Gačanin, inače u Sarajevu nije niko. Pravosuđe je najveći problem ove države – neke su od izjava novinara Avde Avdića na Face televiziji.

Upravo se čita:  Tjelohranitelj Edina Gačanina i bivši specijalac FUP-a: Nakon 90 dana iza rešetaka Dženis Kadrić pušten na slobodu

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Unuk Josipa Broza Tita pisao molbu zemljama Pokreta nesvrstanih da ne glasaju za rezoluciju o Srebrenici

Unuk Josipa Broza Tita, Joška Broz, izjavio je na televiziji Pink da je pisao zemljama Pokreta nesvrstanih da ne...

Još vijesti za vas