Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Bh. doktor iz Italije u šokantnom javljanju: ‘Za dva dana virus uništi pluća! Ljekari, radite testove, snimajte pluća, raspadnu se’

Preporučeno

Dr. Nedžad Hodžić, bh. ljekar koji radi u Italiji, u šokantnom razgovoru za Face TV otkriva zastrašujuće detalje djelovanja korona virusa na ljudski organizam i na osnovu vlastitog iskustva apeluje na bh. ljekare šta trebaju raditi kako bi se zaraza “držala pod kontrolom”.

– Za dva dana virus uništi pluća,raspadnu se! Pravimo mrtvačnice-šatore, tajne, iza bolnica, i tamo ostavljamo mrtve, dođe vojska i pokupi ih, nema sahrana!

Upravo se čita:  Žena iz BiH uhvaćena na pasoškoj kontroli u Njemačkoj: Za Bosankom bio raspisan nalog za hapšenje

– Savjet našim ljekarima: pripremite aparate, mobilne, za snimanje pluća, radite testove, vadite krv i čuvajte se! Tristotine ljekara je zaraženo, 13 umrlo!

– Umro mi je drug, ljekar, 44 godine! Ljekari, morate kao ja raditi u skafanderu, sa totalnom zaštitom, izgledam kao kosmonaut, presvlačim se nakon kontakta sa jednim pacijentom!

– Priliv pacijenata je ogroman, u bolnicu ne mogu ući ni kola hitne pomoći, čekaju na red! Nije tačno da virus pogađa samo stare. Meni je gore nego u ratu, tamo sam znao da je neprijatelj jedan, a ovdje je sa svih strana i nevidljiv!

Upravo se čita:  Majka (19) pokušala prodati vlastitog dvogodišnjeg sina: S novcem htjela pokrenuti obrt

Njegovo javljanje pogledajte u nastavku:

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sarajevo konačno dobija letove ka jednom od najvećih evropskih gradova

Najveća španska aviokompanija Iberia će letjeti dva charter leta iz Sarajeva za Madrid ovog proljeća. Letovi su 25. maja i...

Još vijesti za vas