Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Kod nje je dolazila cijela estrada: Poznata doktorica estetske hirurgije se ubila u svom stanu

Preporučeno

Ona je vlasnica specijalne bolnice u centru Beograda, a iskustvo je sticala na prestižnim klinikama širom svijeta. Blic piše da je bila omiljeni hirurg tamošnje estrade.

Žena koja je danas, nešto nakon podneva, pronađena mrtva u luksuznom stanu na beogradskom Vračaru, jedna je od najpoznatijih tamošnjih doktorki, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.

Doktorka V.S.A. je, između ostalog, vlasnica specijalne bolnice u centru Beograda, a iskustvo je sticala na prestižnim klinikama širom svijeta. Blic piše da je bila omiljeni hirurg tamošnje estrade.

Upravo se čita:  "Nemoj da mi diraš mater": Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

Kako stoji u njenoj biografiji “specijalista je plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, vješta u raznim aspektima plastične hirurgije kojom se bavi već 20 godina u svojoj privatnoj praksi, postižući vrhunske rezultate. Stručnjak je za uvećanje grudi estetske operacije lica uključujući operacije nosa, abdominalnu hirurgiju, transfer masti i oblikovanje tijela”.

Podsjetimo, tragedija se dogodila danas oko podneva u porodičnom stanu kada su njeno tijelo pronašli muž i sin. Njima je bilo sumnjivo što se V.S.A. zadržala dugo u kupatilu, a kada su ušli zatekli su beživotno tijelo doktorke u krvi i nož koji se nalazio pored nje.

Upravo se čita:  Nova teška nesreća na cestama u BiH, poginula 28-godišnja trudnica

Ljekari Hitne pomoći koji su došli na lice mjesta mogli su samo da konstatuju njenu smrt.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Alma popila kafu sa jetrvom, pa s troje djece skočila u rijeku: Njen suprug uhapšen, navodno imao aferu sa drugom ženom

Alma Arazi (39), koja je navodno sa svoje troje maloljetne djece skočila u rijeku Bojanu, u albanskom gradu Skadru,...

Još vijesti za vas