Srijeda, 1 svibnja, 2024

Na Jahorinu se vraćaju gosti, na olimpijskoj ljepotici uživa i atraktivna glumica Lidija Vukićević

Preporučeno

Gdje god se pojavi ona plijeni svojom harizmom, a ponesena odličnom atmosferom u klubu Lavine na oduševljenje prisutnih zajedno sa Kulaševićem i Šukom zapjevala je veliki hit “Ciganka sam mala”.

Život se polako vraća na olimpijsku ljepoticu Jahorinu. Za vikend su stotine Bosanaca i Hercegovaca odlučili da uživaju u prirodi i raznovrsnim sadržajima koji se nude na ovoj planini tokom proljetnih i ljetnih mjeseci.

Upravo se čita:  Influenserica Adna Helić se oglasila nakon izlaska iz pritvora, evo šta je poručila

Vlasnici hotela, motela i apartmana sretni su zbog laganog povratka gostiju nakon tri najteža mjeseca poslovanja. Najviše je gostiju iz Sarajeva, ali i iz Banja Luke, Tuzle, Mostara, Brčkog…

– Nakon korone svima nam je potrebno da malo putujemo i uživamo u prirodnim ljepotama. Zbog raznih zabrana teško je otići izvan BiH i ovo je prilika da se na najbolji način upoznamo sa svim ljepotama domovine – kažu članovi četveročlane porodice iz Banja Luke.

Upravo se čita:  Influenserica Adna Helić se oglasila nakon izlaska iz pritvora, evo šta je poručila

Da turisti sve više hrle na Jahorinu pokazuje parking ispred hotela Lavina na kojem je i nekoliko automobila sa beogradskim tablicama. U ovom hotelu za vrijeme vikenda za dobar noćni provod bili su zaduženi Željko Kulašević i Srđan Šuka.

Među gostima je bila i atraktivna srbijanska glumica Lidija Vukićević, poznatija kao Violeta iz “Boljeg života”. Gdje god se pojavi ona plijeni svojom harizmom, a ponesena odličnom atmosferom u klubu Lavine na oduševljenje prisutnih zajedno sa Kulaševićem i Šukom zapjevala je veliki hit “Ciganka sam mala”.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas