Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Užas na Jadranu: Djevojka ubijena pa zapaljena?

Preporučeno

CRNA GORA – U naselju Mokrine u Herceg Novom pronađeno je zapaljeno žensko tijelo. Stradala djevojka je strana državljanka, a preliminarni rezultati istrage, kako prenosi RTCG, ukazuju na sumnju da je djevojka ubijena pa zapaljena.

Hercegnovska policija kasno sinoć je, odmah nakon prijave o pronalasku tijela, obezbijedila lice mjesta. Tijelo je pronađeno u zaseoku Lazarevići.

Upravo se čita:  Potraga za rudarom u Mramoru neprestano traje: Spasioci kopaju ručno, smjene svakih 15-20 minuta

Na tijelu djevojke su vidne opekotine u predjelu glave i ruku, a uviđaj bi trebalo da izvrši viši državni tužilac Zoran Vučinić.

Nije poznat motiv ubistva, iako policija ima određene sumnje kada se radi o eventualnom izvršiocu. Tužilac je naložio obdukciju kako bi utvrdili tačan uzrok smrti i da li ima još povreda.

Policija sumnja da je tijelo spaljeno, najvjerovatnije, prije desetak dana, a pronašli su ga ljudi koji su išli u sječu drva.

Upravo se čita:  Poznat identitet državljanina BiH koji je poginuo u stravičnoj nesreći u Sloveniji

Naselje gdje je pronađeno tijelo sinoć je blokirano i niko nije mogao ni da uđe ni da izađe. Uviđaj će biti obavljen danas.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Zukan Helez se pohvalio fotografijom s vjenčanja svoje kćerke

Ministar odbrane Bosne i Hercegovine i zamjenik predsjedavajuće Vijeća ministara BiH Zukan Helez na društvenim mrežama objavio je fotografiju...

Još vijesti za vas