Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Mektić o Dodiku i ukrajinskoj ikoni: Kod njega nema ništa ispod deset miliona, a nas pokušava za*ebati pričom o 200-300 eura

Preporučeno

Posljednja informacija o aferi Ikona, prema kojoj se njena vrijednost procjenjuje na 12,5 miliona eura, izazvala je novu buru reakcija.

Naime, ikona, stara 300 godina iz Luganjska, koju je predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik poklonio šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu, prema pisanju BN TV, čiji se novinari pozivaju na izvore bliske Dodikovom kabinetu, vrijedna nevjerovatnih 12,5 miliona eura bila je pohranjenu u depozitu Banke Srpske u stečaju, koja je preuzela bivšu UKIO banku.

Upravo se čita:  Mešalić: U Parlamentu FBiH vidimo obrise diktature, bliži se imenovanje Marina Vukoje

Posljednja informacija o aferi Ikona, prema kojoj se njena vrijednost procjenjuje na 12,5 miliona eura, izazvala je novu buru reakcija. Naime, ikona, stara 300 godina iz Luganjska, koju je predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik poklonio šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu, prema pisanju BN TV, čiji se novinari pozivaju na izvore bliske Dodikovom kabinetu, vrijedna nevjerovatnih 12,5 miliona eura bila je pohranjenu u depozitu Banke Srpske u stečaju, koja je preuzela bivšu UKIO banku.

Upravo se čita:  Zvaničnici iz RS-a optuživali Lagumdžiju da ne poštuje zakone, Šmita da se obraća u ličnom svojstvu, a sve to je radila Cvijanović

Tu informaciju prokomentarisao je i Dragan Mektić, bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, koji inače aktivan na društvenim mrežama.

“Pa kod njega nema ništa ispod deset miliona. A nas pokušava zajebati pričom o tračavih 200-300 EUR”, napisao je Mektić na svom Twitter nalogu.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sarajevo konačno dobija letove ka jednom od najvećih evropskih gradova

Najveća španska aviokompanija Iberia će letjeti dva charter leta iz Sarajeva za Madrid ovog proljeća. Letovi su 25. maja i...

Još vijesti za vas