Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Detalji krvavog pira Mirsada Bajrića: Enisa je prosila, a on je pio, tu noć kad smo čuli pucnjavu nismo znali odakle dolazi

Preporučeno

ŽEPČE – Mrtve supružnike pronašao je rođak iz Zavidovića kod kojeg su bila njihova djeca.

Pravi horor zatečen je u mjestu Krševi, Bistrica kod Žepča, gdje su pronađena tijela supružnika Bajrić iza kojih je ostalo sedmero djece koja su u vrijeme zločina bili kod rođaka

Nakon krvavog pira u kojem je 50-godišnji Mirsad Bajrić usmrtio 44-godišnju suprugu Enisu Bajrić, a onda presudio sebi, pojavili su se novi detalji. Objavljenje su osmrtnice, a dženaza supružnicima Bajrić će se obaviti sutra na “Žigića” mezarju.

Upravo se čita:  Nova teška nesreća na cestama u BiH, poginula 28-godišnja trudnica

Pravi horor zatečen je u mjestu Krševi, Bistrica kod Žepča, gdje su pronađena tijela supružnika Bajrić iza kojih je ostalo sedmero djece koja su u vrijeme zločina bili kod rođaka. Ostali su im sinovi: Enes, Mirel, Osman, Ismet, Antonio te kćerke: Vanesa i Marizela.

Mrtve supružnike pronašao je rođak iz Zavidovića kod kojeg su bila njihova djeca. Tijelo žene zatečeno je u hodniku i imala je dvije prostrijelne rane na glavi, dok je muškarac pronađen iza vrata i kako se navodi on je sebi hitac ispalio u grudi, a pored njega je pronađena automatska puška. Policija je u kući, koju su Bajrići unajmili od rođaka, pronašla četiri puščane čahure, a riječ je o zločinu iz strasti, budući da je motiv vjerovatno ljubomora.

Upravo se čita:  "Nemoj da mi diraš mater": Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

Nezvanično se navodi da je Enisa policiji poznata po prosjačenju, dok je Mirsad bio sklon alkoholu. Kako su ispričale komšije, proteklih dana, nisu viđali Bajrića u kući. Te noći, kada se zločin desio, čuli su pucnjavu, ali nisu mogli utvrditi odakle je dolazila.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Alma popila kafu sa jetrvom, pa s troje djece skočila u rijeku: Njen suprug uhapšen, navodno imao aferu sa drugom ženom

Alma Arazi (39), koja je navodno sa svoje troje maloljetne djece skočila u rijeku Bojanu, u albanskom gradu Skadru,...

Još vijesti za vas