Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Ovo je mladić koji je natjerao bračni par iz Njemačke da počiste rijeku: Evo šta je rekao nakon drame na Usori

Autor:Avaz.ba

Preporučeno

– Samo lud čovjek može ovako nešto uraditi. Imam dijete od četiri godine i ne bi tako nešto uradilo. Ali, svako nosi svoju kulturu iz kuće – rekao je Kamišević.

Mirnes Kamišević, Bosanac iz Jelaha, postao je internet zvijezda nakon što je objavljen video u kojem je natjerao stariji bračni par koji živi izvan BiH da pokupi smeće koje su bacili u rijeku Usoru tokom svog odmora u BiH.

Upravo se čita:  Hamo je prvi mještanin Gračanice kod Gacka koji je odlučio obnoviti svoju kuću: Ovo je poruka da se ne vraćamo

Kamišević je za Avaz kazao da je ovaj bračni par iz dijaspore krenuo bježati, ali su ih stigli i počeli snimati.

– Pokupili su smeće. Nažalost, jedna kesa je otišla preduboko pa nisu mogli da je pokupe. Ali što je najveći problem, osobe su iz Njemačke, ne mogu da vjerujem da nisu naučili kulturu u Njemačkoj. Samo lud čovjek može ovako nešto uraditi. Imam dijete od četiri godine i ne bi tako nešto uradilo. Ali, svako nosi svoju kulturu iz kuće – rekao je za Avaz Kamišević.

Upravo se čita:  Mladić koji je pao s konja se probudio iz kome

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Žena ostala bez 576.780 KM nakon što je prevarena na stranici za upoznavanje

Sedamdesetdevetogodišnja žena iz Dablina ostala je bez svoje ušteđevine od 250.000 funti (576.780 KM) nakon što je prevario muškarac...

Još vijesti za vas