Subota, 4 svibnja, 2024

Suprug bh. ambasadorice Martine Mlinarević bori se za život: “Najgori dan otkad dišem, da ga ostane za naših četvoro djece…”

Preporučeno

– Željela bih zamoliti za razumijevanje drage državljane BiH u Češkoj i Slovačkoj ukoliko ne budem u mogućnosti ove dane odgovoriti na neka vaša pitanja, te obavjestiti da konzularne i sve druge upite preusmjerite na djelatnike Ambasade BiH u Pragu putem emaila i telefona

Ambasadorica BiH u Češkoj i književnica Martina Mlinarević sinoć je na svom Facebook profilu objavila da je njen suprug Goran doživio težak moždani udar i da mu se ljekari bore za život.

Upravo se čita:  Muharem od džeparca kupio kravu: "Najlakše je sjesti i reći ne može"

Cijeli dan, najgori dan otkad dišem, ljekari požrtvovne bolnice u Pragu borili su se za njegov život, napisala je Mlinarević u emotivnoj objavi na njenom zvaničnom Faceoobk profilu koju prenosimo u cjelosti:

– Jutros uz svoju prvu kavu, ponavljajući svoj svakodnevni ritual u našem domu, moj Goran doživio je puknuće aneurizme, težak moždani udar, u amanet mu ostavljen kroz generacije u porodici. Cijeli dan, najgori dan otkad dišem, ljekari požrtvovne bolnice u Pragu borili su se za njegov život. Pred njim su ključni sati, nadam se i dani, vjerujem i život. Željela bih zamoliti za razumijevanje drage državljane BiH u Češkoj i Slovačkoj ukoliko ne budem u mogućnosti ove dane odgovoriti na neka vaša pitanja, te obavjestiti da konzularne i sve druge upite preusmjerite na djelatnike Ambasade BiH u Pragu putem emaila i telefona. A vas sve ostale zamoliti, da ga imate u svojim mislima. Znate vi to, srcima nam pomoći, kad god nam je bilo najteže. Da mi ga ostane. Da ga ostane za naših četvoro djece – napisala je Mlinarević.

Upravo se čita:  “Ništa mi nije teško” Dječak iz Bosanskog Petrovca je glava domaćinstva nakon smrti oca, od četvrte godine vozi traktor

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Unuk Josipa Broza Tita pisao molbu zemljama Pokreta nesvrstanih da ne glasaju za rezoluciju o Srebrenici

Unuk Josipa Broza Tita, Joška Broz, izjavio je na televiziji Pink da je pisao zemljama Pokreta nesvrstanih da ne...

Još vijesti za vas