Srijeda, 1 svibnja, 2024

Hana Hadžiavdagić: Da nije mene, Sarajevo bi još 20 godina čekalo dašak svjetskih metropola!

Preporučeno

Da je prezadovoljna kako je protekao rođendanski provod, Hana je pokazala i putem Instagram storija, gdje je sumirala utiske.

Hana Hadžiavdagić, naša najpoznatija influenserka je prije par noći proslavila svoj rođendan. Iako živi u Zagrebu, za veličanstvenu žurku je odabrala rodni grad Sarajevo.

Hana Hadžiavdagić voli glamur i raskoš, a to je dokazala i na nedavnoj proslavi rođendana. Popularna Bosanka je angažovala cijeli tim kako bi zablistala, te se potrudila da cjelokupna organizacija bude perfektna. Ambijent je bio u znaku crne i crvene boje, baš kao i torta sa pet spratova.

Upravo se čita:  Influenserica Adna Helić se oglasila nakon izlaska iz pritvora, evo šta je poručila

Kada je odjevna kombinacija u pitanju, Hana je za ovu prigodu odabrala dvije haljine. Proslavi su prisustvovali bliski prijatelji, a ono bez čega nije moglo proći svakako je njen prepoznatljivi natpis “opet najljepša”. Dobre žurke očigledno nije manjkalo, što se i može očekivati kada je ova influenserka u pitanju.

Da je prezadovoljna kako je protekao rođendanski provod, Hana je pokazala i putem Instagram storija, gdje je sumirala utiske. Ona je uz fotografiju postavila zanimljiv opis koji je privukao veliku pažnju.

Upravo se čita:  Influenserica Adna Helić se oglasila nakon izlaska iz pritvora, evo šta je poručila

– I tako je došao dašak svjetskih metropola u Sarajevo. Da nije mene čekao bi moj grad na to barem još 20 godina – napisala je Hana uz fotografiju.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas