Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Oglasili se iz BH Telecoma: Evo zvog čega je došlo do smetnji u radu mobilne mreže

Preporučeno

Korisnici su prije nekoliko sati počeli prijavljivati kvarove na mobilnoj mreži, a oni su se prije svega odnosili na problem uspostavljanja poziva.

Nakon što je danas došlo do prekida u mobilnoj mreži BH Telecoma oglasili su se iz ove kompanije te su pojasnili kako su uz maksimalne napore radnika otklonjeni kvarovi na sistemu.

Upravo se čita:  Pogledajte kako izgleda vježba Oružanih snaga BiH sa američkim vojnicima

Kako je navedeno, do kvara na mobilnoj mreži došlo je uslijed radova na podizanju kapaciteta mobilne mreže zbog čega korisnici određeni period nisu mogli uspostavljati pozive.

“Zbog radova na podizanju kapaciteta mobilne mreže došlo je do otežanog rada i kratkotrajnih smetnji u korištenju mobilnih usluga naših korisnika. Uz maksimalne napore otklonjene su smetnje i uspostavljen je nesmetan rad mobilne mreže. Našim korisnicima se zahvaljujemo za strpljenje i razumijevanje”, saopćeno je iz BH Telecoma.

Upravo se čita:  Bećirović se oglasio iz Egipta, slijede razgovori sa državnim vrhom

Podsjetimo, korisnici su prije nekoliko sati počeli prijavljivati kvarove na mobilnoj mreži, a oni su se prije svega odnosili na problem uspostavljanja poziva.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas