Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Mlada policajka llišena slobode zbog prostitucije. Objavljeni su detalji

Preporučeno

Policajka nije htjela ništa da komentariše već je odmah pozvala advokata, a nakon saslušanja puštena je da se brani sa slobode.

Policajka (27) sa eksplicitnog snimka, koji je nedavno šokirao javnost, nakon saslušanja zbog sumnje da se bavi prostitucijom puštena je da se brani sa slobode.

Prije dva mjeseca, podsjetimo, pojavio se snimak na kome se vidi jedna pripadnica MUP koja oralno zadovoljava kolegu u toaletu jedne stanice, a mlada policajka sa juga Srbije juče je privedena na radnom mjestu nakon istrage.

Upravo se čita:  Tri mladića iz BiH otišla u Hrvatsku da služe dobrovoljni vojni rok

Kako Kurir saznaje, kolege su joj prišle kad je došla na posao u policijsku stanicu u Beogradu i rekle joj da skine uniformu i da se presvuče. Nakon toga su joj stavili lisice i odvele na saslušanje.

Policajka nije htjela ništa da komentariše već je odmah pozvala advokata, a nakon saslušanja puštena je da se brani sa slobode. Tokom saslušanja navodno nije htjela ni da komentariše račun na koji je primala uplate i od po 1.000 eura.

Upravo se čita:  Preminuo otac Tošeta Proeskog: Tužnu vijest objavila kćerka Dora

Nešto kasnije, privedena je i jedna njena poznanica, koja je na saslušanju priznala da se bavi prostitucijom, a navodno je otkrila i za koga radi.

Sumnja se da njih dvije rade i pružaju seksualne usluge u paru, a to potvrđuju i snimci na kojima se vide kako zadovoljavaju nepoznatog muškarca.

“Cijena njihove usluge zavisila je od klijenata. Bogatim mušterijama znale su da naplate i 1.000 eura za veče – navodi izvor iz istrage.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sarajevo konačno dobija letove ka jednom od najvećih evropskih gradova

Najveća španska aviokompanija Iberia će letjeti dva charter leta iz Sarajeva za Madrid ovog proljeća. Letovi su 25. maja i...

Još vijesti za vas